Haber

Alanyaspor’un başına Ersun Yanal getirildi.

SporToto Wonder League ekiplerinden Corendon Alanyaspor’un teknik direktörlüğüne Ersun Yanal getirildi.

Turuncu-yeşilli kulüp, 1.5 yıllık sözleşme imzaladığı Ersun Yanal ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığı İtalyan teknik direktör Francesco Farioli için Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde tören düzenledi.

Kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, törende yaptığı konuşmada, yollarını ayırdıkları Farioli ve ekibine Alanyaspor’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Çavuşoğlu, “Farioli her zaman kalbimizde ve aklımızda olacak, kardeşimiz gibi her zaman burada. Bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyorum. İnşallah ilk çalıştığı takımın maçına çıkma sözü vermişizdir” dedi. söz konusu. dedi.

Turuncu-yeşilli takımın Farioli yönetiminde güzel günler geçirdiğini kaydeden Çavuşoğlu, İtalyan teknik direktörün çalışkanlığı ve vizyonuyla daha fazla başarıya imza atacağına inandığını kaydetti.

Öte yandan Çavuşoğlu, teknik direktörlük görevi için Ersun Yanal ile anlaştıklarını belirterek, bugün Ersun Yanal ve ekibinin Alanyaspor’u prestijle yöneteceğini söyledi.

İki teknik direktörün törende bulunmasıyla güzel bir atmosfer oluştuğunu vurgulayan Çavuşoğlu, “Örnek olacak bir atmosfer. Ersun’a da hayırlı olsun. Hocam hoşgeldiniz. İnşallah bundan sonra da güzel işler yaparız. Alanyaspor’da birlik ve beraberlik.” ifadelerini kullandı.

Farioli: “Futbolun doğasında vedalar vardır”

Karşılıklı anlaşarak Alanyaspor’la yollarını ayıran Francesco Farioli, turuncu-yeşilli kulübe veda ederken kendinden bir parçayı geride bıraktığını belirterek, “Futbolun doğasında vedalar var, bunu kulüple görüştük. Geldik. Bunu en sıradan haliyle, en sıradan haliyle nasıl yapabileceğimiz konusunda ortak bir noktaya varıyoruz.”Alanyaspor benim için çok değerli bir yer. Türkiye’ye ilk geldiğimde burada başladım. Burası benim için farklı bir topluluk.” değerlendirmesini yaptı.

Ersun Yanal’a yeni görevinde başarılar dileyen Farioli, kendisiyle törenin ortasında olmanın hoş bir duygu olduğunu söyledi.

Farioli, oynadıkları maçlarda Yanal ile arasında güzel bir enerji olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:

“Hem insani açıdan hem de futbola bakış açımızla ilgili gerçekten güzel bir enerji alışverişinde bulunduk. Hocamı bir kez daha huzurlarınızda selamlıyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. Başkan Hasan Çavuşoğlu’na teşekkür ediyorum. Türkiye’ye ilk geldiğimde bana inandı ve güvendi.” Dediğim gibi burada bir parçamı bırakıyorum. Alanyaspor’un kalbimde her zaman ayrı bir yeri olacak. Onu iyi bir formda hatırlayacağım ve her zaman destekleyeceğim.”

Yanal: “Alanyaspor yolculuğumuza Farioli’nin kaldığı yerden devam edeceğiz”

Alanyaspor’un yeni teknik direktörü Ersun Yanal, bugün burada çok memnun bir tablo oluştuğunu söyledi.

“Belki burada bir ilk vardır.” Yanal dedi ki:

“Farioli Bey ve ben liderimiz ile aynı masada oturuyoruz. Futbolun özlediği güzel tablolardan biri bu. Bu olumlu gelişmelerin ülke futboluna çok şey katacağını düşünüyorum. Bir de Alanyaspor’u düşünürsek. Türk futboluna katkı sağlayan Farioli Türk futboluna da geliyor ve hepimizi heyecanlandırıyor şunu söylemek istiyorum Farioli 32-33 yaşlarının başında hayal gücü ve cesaretiyle çıktığı futbolun başında büyük başarılar elde etti. Alanyaspor’da bu görevi devralırken bıraktığı olumlu izler hepimizi çok heyecanlandırdı.Alanyaspor yolculuğumuza heyecanlı bir başlangıç ​​için hepimiz hazırız.Onun kaldığı yerden devam edeceğiz.”

Alanyaspor’da yapılması gereken ne varsa ihtiyaçlar doğrultusunda yapmak için çalışacaklarını ifade eden Yanal, “Takıma pozitif değerler ve katkılar sağlamak zorundayız. Tüketmek değil, üretmek zorundayız. Bugün bir skor var. çok önemli ama futbolcu da çok önemli.Burada Alanyaspor “Türk futbolunun gelişmesi için, Türk futbolunun gelişmesi için gerekli birliğe ihtiyacımız var.” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu