Haber

Ankara roket fabrikasında kaç kişi öldü? Ankara roket fabrikasında kaç ölü ve yaralı var? Ankara roket fabrikasında ölü ve yaralı sayısı belli mi?

Elmadağ’ın Tatlıca Mahallesi’nde faaliyet gösteren MKE roket ve patlayıcı fabrikasında sabah saatlerinde fabrikanın üretim holünde patlama meydana geldi. Patlamamın sesi çevredeki yerleşim yerlerinden duyuldu. Peki Ankara roket fabrikasında kaç kişi öldü? Ankara roket fabrikasında kaç ölü, kaç yaralı var? Ankara roket fabrikasında ölü ve yaralı sayısı belli mi?

ANKARA ROKET FABRİKASINDA KAÇ KİŞİ YAŞANDI?

Fabrikada patlama olduğunu öğrenen çalışanların yakınları fabrika önüne akın etti. Olayda ölü ve yaralıların olduğu öğrenildi. Şimdi ise ölü ve yaralı sayısına ilişkin net bir açıklama yok. Haberimiz sıcak gelişmelerle güncellenecektir. Patlamanın ardından fabrikanın üzerinde dumanlar yükseldi. Olay yerine çok sayıda polis, ambulans, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. MKE itfaiyesi ve Ankara itfaiyesi, fabrika içinde arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

ANKARA ROKET FABRİKASI FAKTÖR VE YARALI SAYISI BELİRTİLDİ Mİ?

CNN TÜRK muhabiri Ahmet Türkeş, enkaz altında kalan 5 kişiyi kurtarma çalışmalarının sürdüğünü bildirdi. Fabrika, Milli Savunma Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı’nın roket ve patlayıcı ihtiyaçlarını karşılamak üzere faaliyet gösteriyor.

maltepeajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu