Haber

Bakın Gönül Dağı dizisinin nikah masasına oturan Muammer kimin oğlu! Çok şaşıracaksınız… Kendinden bile ünlü.

TRT ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. 3 dönemdir ekranlarda olan dizi sımsıcak hikayeleriyle yüreklere dokunuyor.

Aile ve dostluklara verilen değeri anlatan dizinin oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor.

Dizide Düğün Partisi Muammer’e hayat veren Ali Düşenkalkar, sempatik tavırlarıyla izleyenlerin gönlünde taht kurmuştur.

Oğlu Veysel ile yaşadığı sorunlar nedeniyle zaman zaman izleyicilerden tepkiler alan Muammer, son dönemde dizinin öne çıkan isimlerinden biri oldu.

Ali Düşenkalkar’ın canlandırdığı bu karakterin dizide uzun süre devam etmesi bekleniyor.

Muammer karakteriyle adından sıkça söz ettiren Ali Düşenkalkar’ın özel hayatı, özellikle babası gündem oldu.

1961 yılında Kıbrıs’ta doğan Ali Düsenkalkar, 22 yaşında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan mezun oldu. Daha sonra tiyatro çalışmalarına başladı.

Birçok projede yer alan ünlü ismin babası Eşref Düşenkalkar, Türk Mukavemet Teşkilatı üyesiydi ve Kıbrıs Türklerinin Rumlara karşı giriştikleri mücadelede büyük rol oynadı.

Eşref Düşüncekalkar, TMT’de bombacı oldu. Başarılı bir askeri kariyer peşinde koşmanın yanı sıra, aynı zamanda bir fotoğrafçıydı. Fotoğrafçı Eşref Düşenkalkar, Cengiz Topel’in son fotoğrafını çeken kişi olarak biliniyor.

Cengiz Topel, Kıbrıs harekâtının başarılı askerlerinden biriydi, pilottu. Çekilen son fotoğrafın önemi, kendisine yapılan eziyetleri gözler önüne sermesiydi.

Türkiye Cumhuriyet tarihinin ilk kaybı olan Topel’in cansız bedenine yapılan tüm işkenceleri tek bir fotoğrafla anlatan Düşenkalkar, 89 yaşında hayatını kaybetti.

buharkent-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu