Haber

Başkan Asya: 10 yıllık dönemimizde hizmetlerimizle halkımızın gönlüne dokunduk.

Muş

“CUMHURBAŞKANIMIZIN SUNDUĞU BELEDİYEYİ HAYATA GEÇİRDİK”

Lider Asya, katılımcıların yoğun sevgisi karşısında yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Biz 2014 yılında sizlerle Bismillah diyerek yola çıktık. Cumhurbaşkanımızın İstanbul’da ortaya koyduğu belediyeyi, eksiklerini ve eksiklerini tamamladık ve hayata geçireceğiz. Bu şehrin eksiklikleri var. Kısa ve uzun vadede verdiğimiz sözleri yerine getirmek için Bismillah ile başladık.” Desteğini her platformda hissettiğimiz Sayın Cumhurbaşkanımız ve her bakanımızla birlikte güçlendik. Bu şehrin altyapısını biz yaptık.

“YENİ DÖNEME BAŞLARKEN DAHA PRESTİJLİ PROJELER YAPACAĞIZ”

Altyapı çalışması yaparsanız altyapıya gömülürsünüz dediler. Bundan çıkamazsın. Bu şehrin altyapısını biz yapacağız dedik ve işe başladığımızda ister istemez yaşam konforumuza da dokundu. Vatandaşlarımızdan bazı şikayetlerle karşılaştık. Çok şükür altyapımızı, tüm içme suyu şebekelerimizi, tüm su depolarımızı, tüm kanalizasyonlarımızı, doğalgazımızı, Tedaş ve telekomumuzu da dahil ederek çalışmalarımızı tamamladık. Dönem sonuna geldiğimizde minnettar milletimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın teveccühü ile tekrar sizlere emanet olduk. Ve bu güveni koruyarak yeni döneme girerken daha prestijli projelere imza atacağız.”

“HALKIMIZIN KALBİNE DOKUNMAYI BAŞARDIK”

“Bugüne kadar yaptığımız ve yapmaya devam edeceğimiz projelerle halkımızın gönlüne dokunmayı başardık” vurgusuyla konuşmasına devam eden Başkan Asya, “Yeşil alan sayımızı artırdıkça, yeşil alan sayımızı da artırdık. Mahallelerimizde kadınlara ve gençlere yönelik hayata geçirdiğimiz bilgi konutlarının sayısı çok fazla. Bunun gibi birçok projeyle şehrimize değer kattık. “Sokağa çıktığımızda artık insanlarımız ağzımızdan çıkan sözlere bakıyor.” ağızlar. Bu dönemde ne yapacağız diye soruyorlar. Çünkü biz aldatmadık ve aldanmadık. Allah’ın izniyle şehrimizi çok daha güzel hizmetlerle canlandıracağız” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu