Ekonomi

Carvana, Oklahoma City’de aynı gün teslimatı başlatıyor

OKLAHOMA CITY – İkinci el araç alım satımına yönelik lider e-ticaret platformu Carvana (NYSE: CVNA), bire bir araç teslimat hizmetini Oklahoma City’ye genişlettiğini duyurdu. Bu hizmet, seçilmiş sakinlerin Carvana.com’da bir satın alma işlemini tamamladıktan birkaç saat sonra araçlarını teslim almalarına olanak tanır. Bu genişleme, birçok tüketicinin araç arayışına girdiği en yoğun vergi iadesi dönemine denk geliyor.

Araçlarını Carvana’ya satmak isteyenler için aynı gün teslimat seçeneği de mevcut, bu da eyalet genelinde belirlenen yerlere aynı gün teslim etme rahatlığını da ekliyor. Bu genişleme, Carvana’nın birinci taraf lojistik ağını ve Oklahoma City’de bulunan Denetim ve Yenileme Merkezini kullanarak müşterilerine hızlı ve uygun hizmetler sunma stratejisinin bir parçası.

Carvana’nın çevrimiçi platformu, yüksek kaliteli ikinci el otomobillerden oluşan geniş bir yelpaze sunarak müşterilerin tüm satın alma sürecini evlerinden tamamlamalarına olanak tanıyor. Şirketin ilk olarak Arizona’da başlattığı aynı gün teslimat hizmetleri, Ohio, Indiana, Kuzey Carolina, Georgia, Kuzey Teksas, Orta Florida, Alabama, Güney Teksas ve şimdi de Oklahoma dahil olmak üzere birçok eyalete hızla yayıldı. Carvana bu hizmeti ülke çapındaki ağında büyütmeye devam etmeyi hedefliyor.

Şirketin Pazar Operasyonları ve Genişlemeden Sorumlu Kıdemli Müdürü Jacqueline Hearns, yeni hizmetin yerel müşteriler için faydalarını vurgulayarak, araçların siparişten yalnızca birkaç saat sonra teslim alınmasının hızını ve rahatlığını vurguladı. Carvana’nın denetim ve yenileme merkezleri ile lojistik filosunu içeren altyapısı bu hızlandırılmış teslimat hizmetini desteklemektedir.

Otomotiv perakendeciliğindeki yenilikleriyle tanınan Carvana, Forbes tarafından Amerika’nın En Zarif Patronlarından biri olarak tanındı ve bir Fortune 500 şirketi oldu. Misyonu, on binlerce aracı çevrimiçi satın alma, finansman ve takas seçenekleriyle sunarak ve ardından 300’den fazla ABD pazarında eve teslimat veya yerel teslim alma olanağı sunarak araba satın alma ve satma deneyimini dönüştürmektir.

Bu haber Carvana’nın basın açıklamasına dayanmaktadır.

Bu makale yapay zeka desteğiyle oluşturulmuş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

alpuajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu