Haber

Çekirgeler ABD’de bir kasabayı işgal etti! Sosyal medyada “Bu bir kıyamet alâmeti” yorumları yapılıyor

ABD’nin Nevada eyaletine bağlı Elko kasabasında panik ve endişe hakim. Bu telaşın sebebi ise şehri ele geçiren çekirgelerdir. Sabah uyanan Elkos halkı, çekirgelerin kasabanın dört bir yanına dağıldığını görünce paniğe kapıldı.

BUNU Kıyamet Alâmeti SANANLAR VAR

Kaldırımlarda, otoyollarda ve diğer kamusal alanlarda milyonlarca çekirge gören kasaba halkı yetkililere haber verdi. haberler verilmiş. Sosyal medyadaki bazı kullanıcılar bunun kıyamet alametlerinden biri olduğunu söyledi.

TRAFİKTE RİSK OLUŞTURUYORLAR

Birçok müstakil konuta giren çekirgelerin tarlaları talan ettiği ve aynı zamanda trafikte risk oluşturduğu belirtildi. Araçların çekirgelere çarpması nedeniyle yolların kayganlaştığı aktarılırken, yetkililer “dikkatli sürün” uyarısında bulundu.

İNSANLAR İÇİN TAMAMEN ZARARLI

Zıplama ve yürüme yeteneğine sahip olan çekirge türünün uçamayacağını açıklayan bilim insanları, bu çekirge türünün insanlar için tamamen zararsız olduğunu açıkladı.

“BENİ GERÇEKTEN KORKTU”

Bölgede yaşayan Amerikalı Colette Reynolds, “Kafamı pencereden dışarı çıkardığımda tüm duvarın çekirgelerle kaplı olduğunu gördüm. Bu durum beni gerçekten korkuttu” dedi.

iscehisarhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu