Haber

Ekonomiyi eleştiren TGRT görevden alındı

TGRT Haber Ana Haber sunucusu Ekrem Açıkel kanalla yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Açıkel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sevgili dostlarım, beni yalnız bırakmayan can dostlarım, canım Türkiyem. Benden duymanı istiyorum. Aksi takdirde sana saygısızlık olur. Mevsimsel yorgunluktan dolayı dinlenmek zorunda kaldım. Bu akşam ile birlikte bir süre TGRT Ana Haber bülteninde olmayacağım. Twitter’dan bir yazar çiziyorum”.

Gazeteci İsmail Saymaz, Açıkel’in paylaşımından alıntı yaparak, Ekrem Açıkel’in seçim döneminde yaptığı eleştirel sunum nedeniyle ekrandan kaldırıldığını söyledi.

İsmail Saymaz, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“TGRT’de ana haber sunuculuğu yapan Ekrem Açıkel bu görevi bırakmak zorunda kaldı. Başarısızlıktan mı? Aksine… Ekrem, eleştirel sunumuyla TGRT’nin ana haberini izlenebilir hale getirdi. O yüzden seçim döneminde ekrandan çekiliyor.”

‘İYİ SEÇİLDİK, GÜZEL OLDUK, MÜKEMMEL SEÇİLDİK’

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yeni Halk Ekmeği büfesi açılması talebini reddeden AK Parti ve MHP’lilere seslenen Açıkel, “Ekmek üzerinden siyaset yapılmaz. Bari bu işi partizanlıktan uzak tutun” diyerek tepki gösterdi.

Açıkel, “dolardaki artış sayesinde üretim Türkiye’ye kayacak ve dünyaca ünlü tekstil markaları üretim hattını Türkiye’ye çekecek” şeklindeki söylemleri de eleştirdi.

Petrol fiyatlarındaki düşüşe rağmen akaryakıt ve motorinin aynı fiyatta kalmasına tepki gösteren Açıkel, “İğnelendik, iyi yığıldık, acayip yığıldık” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

darica-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu