Haber

Sosyal medyada çatıştılar: Gültekin Uysal’dan Ümit Özdağ’a sert sözler

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’ın kendisiyle ilgili iddialarına ilişkin yaptığı paylaşım sosyal medyada tepki topladı.

ÖZDAĞ’DAN UYSAL’A SERT ELEŞTİRİ

Millet İttifakı’nın açıkladığı ortak anlaşma metnini eleştiren Ümit Özdağ, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde açıklama yaptı. “Altı Levha erkânına soruyorum. ‘Tarikat ve cemaatleri devletten çıkaracağız’ demekten sizi alıkoyan nedir? Ortağınız, Said-i Nursi denen adamın müridi mi, Devlet Başkanı mı?” Demokrat Parti? Ahmet Davutoğlu?”dedi.

TEPKİ TWEETİNİ SİLDİ

Özdağ’a sosyal medya hesabından yanıt veren Gültekin Uysal, “Demokrat Parti’ye ve bana iftira atıyorsunuz. Şimdi size anladığınız dilden cevap veriyorum; Onurlular iftira atmaz! ifadeleri kullandı. Uysal’ın, ‘Çocuklukta tecavüz psikolojisi’ Yaptığı açıklamalar sosyal medyada büyük tepki topladı. Gelen tepkiler üzerine tweetini silen Uysal, bir açıklama yapmadı.

Ancak bir süre sonra Uysal’ın yaptığı açıklamada “istismara uğramış çocuk” benzetmesi tepki çekti. Özdağ, “Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı tanımak için bu tweet’i okuyun” şeklinde yanıt verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu