Ekonomi

Enerjisa Enerji Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Sürdürülebilirliği stratejisinin merkezine koyan, daha akıllı ve yeşil bir dünya için insan ve teknoloji odaklı projeler üreten, Türkiye’nin lider elektrik dağıtım, perakende satış ve müşteri analizi şirketi Enerjisa Enerji’nin Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Şirketin toplantısı ve 2022’ye kadar deprem gündemi. Finansal sonuçları, stratejisi ve faaliyetleri üzerine bahisler tartışıldı.

‘Herkes için daha iyi bir gelecek’ vizyonuyla Türkiye’nin güç dönüşümüne yön veren lider dağıtım, perakende satış ve müşteri analizi şirketi Enerjisa Enerji’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı 29 Mart 2023 tarihinde Sabancı Center’da gerçekleştirildi. 06 Şubat’ta meydana gelen depremlerin ardından bölgede faaliyetlerine devam eden şirketin faaliyetleri hakkında bilgi verilen toplantıda, şirketin son bir yıla ait finansal, stratejik ve operasyonel sonuçları paylaşıldı.

“Deprem sırasında önceliğimiz çalışanlarımızın ve ailelerinin sağlık ve güvenliklerini sağlamaktı”

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremden derinden etkilendiklerini belirten Enerjisa Power Yönetim Kurulu Başkanı Kıvanç Zaimler, Toroslar elektrik dağıtım bölgesinin depreme maruz kalan illerin 5’inde faaliyet gösterdiğini belirterek, Bölgede meydana gelen depremden 4 bin 507 çalışan ve aileleri etkilendi ve maalesef 16 çalışan hayatını kaybetti. .

Bölgede yaşanan afet sonrasında alınan tedbirlere ilişkin açıklamalarda bulunan Zaimler, “Deprem sırasında önceliğimiz çalışanlarımızın ve ailelerinin sağlık ve güvenliklerini sağlamak, ardından arama kurtarma gibi kritik noktalara güç sağlamaktı. alanlar, hastaneler, sahra mutfakları ve toplanma alanları. Ar-Ge ekiplerimizin çalışmaları ile 2020 yılında hayata geçirdiğimiz ‘Afet haberleşme sistemimizi’ devreye almak üzere bölgeye sevk ettik. Yüksek noktalara kurulan ve güneş enerjisi ile çalışan 3 adet portatif kule ve haberleşme istasyonları ve yüzlerce tır aracına takılı telsizler sayesinde onarım ekiplerinin haberleşmesini ve uyumunu sağladık.

Diğer Enerjisa dağıtım şirketleri olan Başşehir Edaş ve Ayedaş’tan aldığımız destek kitleri ve malzemelerimiz araçlarla bölgeye ulaştı. Başşehir Edaş ve Ayedaş, diğer elektrik dağıtım şirketleri ve müteahhit firmaların destek kitleri dahil 3.287 saha çalışanı ile çalışmalarımıza devam ederken, Adana, Osmaniye ve Gaziantep’te kurulan 143 çadırkentte 14.494’ün üzerinde çadıra enerji verildi. ” söz konusu.

“Müşteri hizmetlerinin aksamaması için afet bölgesinde hizmet vermeye devam ediyoruz”

Afet bölgesinde bulunan 12 Enerjisa Müşteri Hizmetleri Merkezi’nden 8’i ve 34 Enerjisa İşlem Merkezi’nden 27’sinin müşteri hizmetlerinin aksamasını önlemek amacıyla hizmet vermeye devam ettiğini söyleyen Zaimler, sözlerini şöyle sürdürdü: Konaklama ve sıcak yemek şirket bünyesinde sağlanmaktadır. Toros bölgesindeki tesisler. Kurduğumuz konteyner ve çadır kampüslerde toplam 660 kişi barınmaktadır.

Depremde hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyor, yaralılarımızın bir an önce eski sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Afetten etkilenen insanlarımıza ve şehirlerimize büyük bir özveriyle hizmet veren tüm çalışma arkadaşlarımıza ve onlara destek olmak için ilk andan itibaren bölgeye gelen ekiplerimize sizlerin huzurunda şükranlarımı sunuyorum.”

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

pirazizhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu