Haber

Erdinç Sözer: “Çizgide aynı 2 gol yedik”

– Erdinç Sözer: “Çizgi üzerinden 2 aynı golü yedik”

İSTANBUL – Medipol Başakşehir Teknik Yöneticisi Erdinç Sözer, Fenerbahçe’nin mağlubiyetinde hatalarının cezasını çektiğini belirterek, “Oyuncularımızın çok iyi mücadele ettiğini düşünüyorum. Hatalarımızın cezasını çektik. Aynı şekilde 2 tane de direkten yedik. Bu bizi çok üzdü.”

Başakşehir, Spor Toto Muhteşem Lig’in 30. haftasında Fenerbahçe deplasmanda 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Başakşehir Teknik Direktörü Erdinç Sözer, düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Bekledikleri gibi bir maç olduğunu söyleyen Erdinç Sözer, “Rakibi çok iyi analiz ettik. İstediğimiz planı sahaya yansıttık. 70 dakika çok güzel bir maç lehimize oynadık. Öne geçtik. Güzel bir golle. İkinci golü de atabilirdik. Golü bulamadık. Dakikaları doğru kullanmamız lazım. Adnan’ “Elimizden gelenin en iyisini yaptığımız maçı kazanabilirdik. Oyuncularımızın çok iyi mücadele ettiğini düşünüyorum. Hatalarımız cezalandırıldı. Aynı çizgiden 2 gol yedik. Bizi çok üzdü” dedi.

“En az 1 puan almak istiyoruz”

1 puanı almak istediklerini söyleyen Sözer, “Adnan o pozisyonu atsaydı maçı bitirirdik. Hamleleri doğru yaptık. Hatalar olabilir. Takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. En az 1 puan almak istiyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu