Teknoloji

HUAWEI i9 İşlemcili MateBook D16 Türkiye’de Ön Satışta

Huawei,2024 model yeni MateBook D16 modeli tanıttı. Uzay Grisi rengiyle gelen dizüstü bilgisayar, 1,68 kg yükü ve 17 mm kalınlığıyla önceki modele göre daha hafif ve daha ince. Yüzde 90 ekran gövdesioranı var MateBook D16 ayrıca yeni bir 180° menteşeye sahiptir.

Huawei MateBook D16 gücünü getiriyor 13. Nesil Intel Core i9İşlemciden alırken performans verimliliğini optimize etmeyi hedefliyoruz Çift Köpekbalığı Kanatlı Fan Teknolojiyle birlikte geliyor. Çift kanatlı soğutma teknolojisi, dizüstü bilgisayarın etrafındaki ısı dağılımını düzenleyerek verimliliği artırdığını ve özellikle büyük boyutlu belgeler üzerinde çalışırken çökmeleri önlediğini iddia ediyor.

70 Wh’ye kadarİletişim tarafında pil ömrü sunan yeni dizüstü bilgisayar SGS 5 Yıldızlı Wi-Fi Sinyal Yeteneği Sertifikası Dünyanın ilk dizüstü bilgisayarı olma özelliğini taşıyor. Ayrıca yeni model Daha iyi bir ilişki sağlamak için Huawei Metal Özelliği de içerir. HUAWEI Metaline, 270 metreye kadar ultra uzun mesafeli iletişim sağlayarak yanlış sinyal alımını büyük ölçüde azalttığını iddia ediyor.

Tüm bunların yanı sıra Matebook D16, Süper Cihaz Dizüstü bilgisayarı diğer cihazlarla eşleştirmek için hızlı bir çözüm sunar. Kullanıcılar simgeleri sürükleyip bırakarak bir kişiyi başlatabilirler. Bilgisayarda yer alan özellikler arasında AI arka planı, FollowCam ve uzaktaki çalışanlar için Görüş Düzeltme gibi özellikler yer alıyor.

MateBook D16 i9 2024 ön satış kampanyası 34.999TL 3 ay faizsiz taksit imkanıyla satışa sunuldu. Ayrıca Huawei, 1.199 TL değerinde bir dizüstü bilgisayar sunuyor. FreeBuds SE 2ve maliyeti 2.999 TL 1 yıl uzatılmış garanti O teklif eder. Ek olarak tüketiciler AMBD16I9PR1000Kodu kullanarak ekstra 1.000 TL indirim kazanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu