Haber

İBB, Yedikule Gençlik Spor Tesisi’ni yeniledi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yenilenen Fatih’teki Yedikule Gençlik Spor Tesisi hizmete açıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, açılış kapsamında tesisi gezerek, farklı branşlarda faaliyet gösteren kulüplerin sporcularıyla sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

İmamoğlu, daha sonra Fatih Vatanspor ile Zeytinburnu Telsizspor kadın futbol takımları arasında oynanan maçın açılışını yaptı.

DEM Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi adaylığı

Basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan İmamoğlu, HDP eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş’ın DEM Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi adaylığına ilişkin açıklamasına ilişkin soruyu yanıtlayarak, “Bu doğru değil” dedi. Bir adayın başka bir partinin aday gösterip göstermeyeceği konusunda yorum yapması.” Dolayısıyla bu konuya DEM Partisi karar verecek. Yorum yapmamı gerektirecek bir durum değil.” dedi.

Türkiye’nin insanlı uzay görevi kapsamında ilk Türk astronotunun uzaya gönderilmesi konusundaki düşüncelerinin sorulması üzerine İmamoğlu, şunları söyledi:

“Tebrikler. Gurur verici. Bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının uzaya gidip bayrağımızı oradan dünyaya göstermesi elbette gurur verici ama bizi gururlandıran şey kendi uzay aracımızla uzaya gidiyor olmamız. Uzay araştırmalarında ilerleme kaydettiğimizi veya söz verdiğimiz gibi aya gideceğimizi veya Uzay araştırmalarıyla ilgili geldiğimiz seviyeyi görüşmek Aksi takdirde başka bir kurum, kuruluş veya devletin yetkisiyle gerçekleştirilen bir uzay yolculuğuna eşlik etmek Bu bir beceri değil. Ancak biz bunu da yaptık. Bayrağımızla, astronot kimliğiyle bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı oradaydı. “Tarihe geçmiştir, kayıtlara geçmiştir. Her şeye rağmen gurur vericidir.”

haberdeveli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu