Haber

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ablası Mualla Özen, son yolculuğuna uğurlandı.

YETER Partisi Genel Başkanı Meral Akşener’in vefat eden kardeşi Mualla Özen, Kocaeli’deki son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine katılan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Akşener’e başsağlığı diledi. Akşener, “Zahmet ettiniz. Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim. Nezaketiniz için çok teşekkür ederim.”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ablası 80 yaşındaki Mualla İhtimam, tedavi gördüğü Kocaeli Şehir Hastanesi’nde çoklu organ yetmezliği nedeniyle gece saatlerinde hayatını kaybetti. Özen’in naaşı ilk olarak Kocaeli’nin İzmit ilçesinin Yeşilova Mahallesi’ndeki evine götürüldü. Daha sonra Gündoğdu Merkez Camisi’nde İhtimam için tören düzenlendi. İYİ Parti Genel Başkanı Akşener ve yeğeni Faruk Özen, Gündoğdu Merkez Camii’nde taziyeleri kabul etti.

Cenaze törenine katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay, Akşener’e başsağlığı diledi. Akşener, “Allah rahmet eylesin. Teşekkürler. Ölenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Çok teşekkür ederim.” Cenaze ikindi namazının ardından Göndoğdu Mezarlığı’na getirildi. Mezarlıkta kılınan cenaze namazının ardından merhum İtina, dualar eşliğinde toprağa verildi. İmamoğlu ve beraberindeki heyet, cenazenin ardından mezarlıktan ayrılarak Akşener’e bir kez daha başsağlığı diledi. Akşener, İmamoğlu ve beraberindeki heyete, “Zahmet ettiniz. Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim. Nezaketinizden dolayı çok teşekkür ederim.”

Özen’in yakınları, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, YETERLİ Partisi TBMM Küme Lideri Koray Aydın, GÜZEL Partisi TBMM Küme Başkan Yardımcısı Erhan Usta, UYGUN Partisi Siyasi İşler Lideri Oktay Vural, UYGUN Parti Sözcüsü Kürşad Severli, GÜZEL Partisi Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Özen’in yakınları YETER Parti İBB Adayı Buğra Kavuncu, CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay, CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve vatandaşlar katıldı.

torul-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu