Haber

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve CHP Kocaeli milletvekili adayları Doğulu ve Güneydoğulu iş insanlarıyla buluştu

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve CHP Kocaeli milletvekili adayları Doğulu ve Güneydoğulu iş insanlarıyla bir araya geldi. Önder Hürriyet, “Bize oy veren veya vermeyen tüm hemşehrilerime kapım her zaman açıktır. Biz her zaman kardeşiz. Siyaset ve makamlar gelir geçer. Eninde sonunda her iş biter. Önemli olan ne zaman çıkacağıdır. tanışır, büyük bir dostlukla el sıkışır, sorunlarımızı paylaşırız.”

Başkan Hürriyet, İzmit Belediye Başkanvekili Emirşah Torun, CHP Kocaeli milletvekili adayları Nail Çiler, Tülin Keçeci Güngör ve Belkıza İlter ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Küme Başkanvekili Engin Taşdemir; Doğu ve Güneydoğu’dan iş insanlarıyla görüşmeye geldi.

Bölge ve Türkiye ekonomisi üzerine fikir alışverişinde bulunulan programda, 14 Mayıs sonrası verimli bir Türkiye’nin nasıl inşa edileceğine ilişkin konular ele alındı. Programda konuşan Önder Hürriyet, şunları söyledi:

“Hepiniz Halil İbrahim soframıza hoşgeldiniz. Sizlerle bu akşamı paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Seçim olsa da olmasa da vatandaşlarımızla elimizden geldiğince orta noktaya gelmeye çalışıyoruz. şehrimizle dayanışmaya çalışıyoruz.Yerel seçim sürecinde de hassasiyetle seçim kampanyası yürüttük.Kimseye hakaret etmedik.Kimseyi kırmadık.Kimseyle tartışmadık.Sadece ne yapacağımızı anlattık. Göreve geldikten sonra da verdiğimiz birçok sözü bu bilinçle yerine getirdik.

Genel seçimlerde de aynı hoşgörüyle hareket ediyoruz. Bu şehir ve bu ülke için daha iyisini istiyoruz. Seçimler yeterli olanın uygununu seçmektir. Demokrasiyi uygulamak için. Bunları yaparken de kardeşliği ve dayanışmayı sürdürmek gerekiyor. Bize oy veren veya vermeyen herkesin derdini bilmek en büyük mottomuz. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun çok sevdiğim ve büyük bir inançla söylediğim çok kıymetli bir sözü var. Cumhurbaşkanı Adayımız ’85 milyonun Cumhurbaşkanı olacağım’ diyor. Bu Türkiye’nin ihtiyacı olan bir söz.

“ŞEFFAFLIĞIMIZ, ONURUMUZ VE DÜRÜSTLÜĞÜMÜZLE MÜCADELE EDİYORUZ”

Herkesin birebir fikri, ideolojisi veya inancı olması değerli değildir. Bu topraklarda hep kardeşlik içinde yaşarsak, bu kardeşliği baltalamadan, siyasi olarak kimsenin birbirini kırmadan ne yapacağımızı söylüyoruz. Seçim beyannamemizde yer alan birçok başlığı yerel yönetimlerde hayata geçirdik. Engellere rağmen çok az yetkiyle mikro ölçeğimizde yapıyoruz. 4 yıldır müfettişler kapımızdan çıkmadı. Ancak çok şükür kiranın önüne geçtiğimiz için hepsinden vicdanen rahat çıktık. En şeffaf, adil ve dürüst sistemi nasıl hayata geçirebiliriz diye düşünürüz. Şeffaflığımız, onurumuz ve dürüstlüğümüzle ilgileniriz.

“BİZE OY VERMEDİM, KAPIM TÜM VATANDAŞLARIMA AÇIK”

Bize oy veren veya vermeyen tüm hemşerilerime kapım her zaman açıktır. Biz her zaman kardeşiz. Politika ve yetkililer gelir ve gider. Tüm görevler sonunda biter. Kıymetli olan, bir gün karşılaştığımızda büyük bir dostlukla el sıkışıp, dertlerimizi paylaşabilmemizdir. Kimin bize oy verip vermediğine bakmadık. Yıllardır çözülemeyen bir sorun nerede varsa oraya koştuk.

“KEMAL KILIÇDAROĞLU’NA ÇOK GÜVENİYORUM”

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na çok güveniyorum. Dürüstlüğüne, adaletine ve insanlığına güveniyorum. Bu kadar hırpalanmasına ve hakarete uğramasına rağmen insanlığını, ahlakını ve ağzını bozmadı. Çalmayacağınıza, çalmayacağınıza, bu ülkeyi dürüstlükle yöneteceğinize daha da çok güveniyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu