Haber

Kayseri Kocasinan’da dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kentsel Dönüşüm Projelerinden Seyrani Mahallesi’ndeki park çalışmalarına nezaret eden Kayseri’nin Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yolları, parkları ve sosyal tesisleriyle daha yaşanabilir bir Seyrani için durmadan çalıştıklarını belirten Önder Çolakbayrakdar; “Kentsel dönüşüm alanlarımızdan Seyrani Mahallemizde alanlar etap etap çözülürken, bölgenin sosyal donatılarını, yeşil alanlarını, çevre düzenlemelerini ve en değerlileri olan parklarını üretmeye devam ediyoruz. Geçen yıl 8 bin metrekaresini yaptığımız parkımıza etap kararı ile 8 bin metrekare yeşil alan ekliyoruz.

Şu anda 16 bin metrekare olacak olan parkımız etapların çözülmesiyle planlanan 22 bin metrekareye ulaşacak. Amacımız bölgedeki sosyal donatıları hızla tamamlamak. Takdir edersiniz ki 64 blok ile geniş bir alanda çalışıyoruz. İmar sözleşmelerinin tamamlanması ve taşınmazın oluşması kesinlikle zaman gerektirmektedir. Ancak bunlar giderildikten sonra hemen çalışmalarımızı başlatıp sosyal tesis, yol, park gibi hizmetlerimizi sakinlerimizin hizmetine sunuyoruz. İyi şanlar. Bu tür yaşam alanlarının Seyrani kentsel alanında etap etap tamamlanmaya başlandı. Vatandaşlarımızın mutlu bir şekilde yaşayabileceği bir Kocasinan hazırlamak için çaba harcıyoruz ve yoğun çaba harcıyoruz” dedi.

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’da 93 mahallenin her köşesinde imkanları ölçüsünde en yeterli hizmetleri ürettiklerini sözlerine ekledi.

bogazliyanajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu