Yaşam

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi 19. bölümde Alize ve Serkan zorlu bir ev ekonomisi sınavına giriyor.

Kendi düşenler ağlamazDizinin 19. bölümünün konusu şu şekilde;

Genç çiftin kapısı hiç beklemedikleri bir anda polis tarafından çalınır. Alize ve Serkan, tarihi eser kaçakçılığı suçundan gözaltına alınır ve geceyi gözaltında geçirir.

Ancak bu olaydan sonra Nurettin, kızı Alize’nin yaşam standardı konusunda endişelenmeye başlar. Nurettin genç çiftle konuşur ve onlara maddi destek sağlamayı teklif eder.

Ancak Serkan bunu kabul etmez. Serkan, Nurettin’e Alize ile yeni bir hayata başladığını ve bu hayatın her türlü sorumluluğunu almaya kararlı olduğunu söyler. Hatta Serkan, Nurettin sayesinde kazandığı oteldeki müdürlük görevinden de istifa eder.

Artık o ve Alize kendi yağlarında kavrulacak. Bu karar, ağzında altın kaşıkla doğan ve parayı nasıl harcayacağını bilmeyen Alize için bir ev ekonomisi sınavına dönüşür.

Hayatlarında ilk kez bir evi idare etmeye çalışan genç çift, birbirlerine verdikleri destekle yaşadıkları zorlukları aşmaya çalışır. Ta ki Alize üşütüp hastalanana kadar! Alize’nin hastalığı Nurettin için bardağı taşıran son damla olur.

Hasta kızını o evden çıkarırken; Bir baba olarak Serkan’a son sözünü verir. Alize artık Serkan’ın kuralları altında yaşamayacak.

Kaynak: Magazinkolik / Günümüz

gurgentepehaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu