Yaşam

Kızılcık Şerbetinin ‘Pinko’su Sibel Taşçıoğlu’ndan Apo’ya İlişkin Bir Paylaşım

Son dönemde ekranları kasıp kavuran Kızılcık Şerbeti dizisinin ikonik karakterlerinden ‘Pembe’ye hayat veren Sibel Taşçıoğlu Kolçakköstendil, sosyal medya paylaşımlarıyla da beğeni topluyor. Yurt dışına giden ünlü oyuncunun ‘Pinko’ tabelası önünde yaptığı esprili paylaşım dizi hayranlarının ilgisini çekti.

Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti yayına başladığı ilk günden bu yana ilgi görüyor.

Ekim 2022’de yayın hayatına başlayan dizi kısa sürede fenomen yapımlar arasında yer aldı. Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Müjde Uzman, Settar Tanrıöğen gibi oyuncuları bir araya getiren dizi, cuma akşamlarının vazgeçilmezi oldu.

Konusunun yanı sıra karakterleri ile de dikkat çeken ünlü dizide özellikle son birkaç bölümünde “Pembe” rüzgarı esiyor.

Dilimize kazınan “Pinko” karakterine hayat veren Sibel Taşçıoğlu’nun performansı ve yeteneği de büyük beğeni topladı.

Son dönemde adını sıkça duyduğumuz Sibel Taşçıoğlu ayrıca Yadigar, Ekmek Teknesi, Gözyaşı Çetesi, Serçe, Medcezir, Harika Yüzyıl Kösem, Bir Zamanlar Çukurova gibi birçok yapımda da rol aldı.

Oynadığı her karakterle inanılmaz bir bağ kurduğuna şahit olduğumuz başarılı oyuncu, sosyal medyada dikkat çeken isimlerden biri oldu. Ne gibi düzenlemeler yapılıyor…

Taşçıoğlu da pek çok ünlü isim gibi kişisel sosyal medya hesaplarını oldukça aktif kullanıyor. Paylaşımları başta Kızılcık Şerbeti izleyicileri olmak üzere pek çok kişi tarafından beğeniliyor.

İtalya gezisinden bir fotoğraf paylaşan Sibel Taşçıoğlu, “Milano şubemiz açıldı???? #pinko” notuyla yaptığı paylaşımla ortalığı karıştırdı.

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

caldiran-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu