Ekonomi

Mersin’de sabah operasyonu: 32 gözaltı

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, çeşitli hatalara bulaşan faillerin yakalanması ve olayların delillerine el konulması amacıyla çalışma başlattı. Bu kapsamda, “kasten yaralama”, “yağma”, “genel güvenliği tehlikeye atma” ve “6136 sayılı yasaya muhalefet” suçlarına karıştıkları iddia edilen 32 zanlının kimliği belirlendi.

Akdeniz ilçesinde 5 Ocak’ta görülen ve 18 zanlının gözaltına alındığı cinayet davası öncesi adliye bahçesinde çıkan arbedeyle ilgili soruşturma kapsamında zanlılardan bazılarının arandığı öğrenildi.

Adresleri belirlenen zanlıların yakalanması için 25 adrese operasyon düzenlendi. Drone ile gerçekleştirilen operasyona 70 ekipten 210 polis katıldı.

Eşzamanlı baskınlarda “ramhead” kullanılarak bazı adreslere girildi. Özel harekât polisleri, operasyonun gerçekleştirildiği adreslerde sokak giriş ve çıkışlarında uzun namlulu silahlarla geniş güvenlik önlemi aldı.

Operasyonda 32 zanlı gözaltına alındı. Adreslerde 20 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet pompalı tüfek, 412 adet fişek, bir ölçü narkotik madde ve çok sayıda kaçak alet ele geçirildi.

Emniyete götürülen zanlıların işlemleri devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu