Yaşam

En özel doğum gününde eğlence tavan yaptı

Yeni yılın ilk günlerinde özel çocuklar ortak doğum günü programında doyasıya eğlendiler.

Kocaeli’nin özel çocukları, onlar için düzenlenen ortak doğum günü programında buluştu. Farklı yaş gruplarından yüzden fazla çocuğun katıldığı doğum günü programında eğlence doruktaydı. Dans edip oyunlar oynayan çocuklar, doyasıya eğlendiklerinden duydukları memnuniyeti paylaştılar.

UNUTAMAYACAKLARI BİR GÜN

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sosyo-kültürel faaliyetlerini şehrin geneline yaygınlaştırarak sürdürüyor. Çalışmalarını çeşitlendiren ve renklendiren Büyükşehir, özel şahıslara yönelik çalışmalarını da kesintisiz yürütüyor. Bu kapsamda Kartepe Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda özel çocuklar için düzenlenen ortak doğum günü programında çocuklar ve aileleri unutulmaz bir gün geçirdiler.

YENİ YILA MEMNUN BİR BAŞLANGIÇ

Ortak doğum günü programına çocuklar ve ailelerin yanı sıra öğretmenler ve diğer çalışanların yanı sıra Kocaeli Gönüllüleri ve Büyükşehir yetkilileri katıldı. Okulun yanındaki kapalı spor salonunda düzenlenen organizasyonda bando ve palyaçolarla pasta kesildi. Müzik eşliğinde oyunlar oynanırken, pamuk şeker ve mısır ikramı da yapıldı. Çocuklara forma verilirken, yaş gruplarına göre oyuncaklar da verildi. Yeni yılın ilk günlerinde gerçekleştirilen program, 2023 yılının keyifle devam etmesi dileği ile sona erdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

haskoyajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu