Haber

ÖSYM hk101 hatası nedir? ÖSYM hata veriyor! hk101 hatası oluştu! ÖSYM’ye neden giriş yapamıyorum?

ÖSYM hk101 hatası nedir? ÖSYM yanılıyor! Hata hk101 oluştu! ÖSYM’ye neden giriş yapamıyorum? araştırılmakta. 17-18 Haziran tarihlerinde yüz binlerce adayın katılımıyla gerçekleştirilen YKS sonuçları açıklandı. Sonuçlara ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden ulaşabilecek olan adaylar, 27 Temmuz-8 Ağustos tarihleri ​​arasında tercihlerini yapacaklar. Arama motorlarındaki ÖSYM hk101 hatası nedir? ÖSYM yanılıyor! hk101 hatası oluştu! ÖSYM’ye neden giriş yapamıyorum? sorular incelendi.

ÖSYM HK101 HUSUSU NEDİR?

evet Sonuçların açıklanmasının ardından ÖSYM sitesinde yaşanan yoğunluk sonrası teknik sorunlar yaşandı. Adayların karşılaştığı hk101 hatası merak ediliyor.

Hk101 hatası sitede yaşanan yoğunluktan kaynaklanıyor olabilir. Hk101 hatası ile karşılaşan adayların tarayıcılarını değiştirerek siteye tekrar giriş yapmayı denemeleri gerekmektedir. Farklı bir tarayıcı kullanmanıza rağmen sorun devam ediyorsa internet bağlantınızı kontrol etmeli ve sitedeki yoğunluğun azalması için bir süre beklemelisiniz.

YKS REHBERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM Lideri Bayram Ali Ersoy, 2023-YKS tercih işlemlerinin 27 Temmuz-8 Ağustos tarihleri ​​arasında yapılacağını açıkladı. YKS tercih kılavuzu şu anda yayınlanmamaktadır.

2023 YKS TERCİHLERİ NE ZAMAN?

YKS sonuçları TC kimlik numarası ve aday şifresi ile öğrenilebilir. Öğrenciler üniversite tercihlerini YKS’den alacakları puanlara göre yapacaklar. YKS Tercih Rehberi’nin açıklanmasının ardından üniversite hayali kuran milyonlarca aday için tercih süreci başlayacak. Seçim süreçleri 27 Temmuz – 8 Ağustos tarihleri ​​arasında yapılacak.

YKS 2023’ÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

ÖSYM Lideri Bayram Ali Ersoy yaptığı açıklamada, “Alan Yeterlilik Sınavı (AYT) Sayılarla Birincisi Mustafa Özcan Atatürk Anadolu Lisesi ve Namık Emre Acar Özel Mesleki Eğitim Fen Lisesi (Konya) Eşit Ağırlık Birincisi; Emre Ekici Süleyman Demirel Fen Lisesi (Afyonkarahisar) Sözlü Birincisi; Ahmet Berk Takir Kabataş Erkek Lisesi.”

3 milyon 500 bini aşkın adayın başvurduğunu belirten Ersoy, “Sınavda sorulan sorular açısından soru iptali ve cevap seçenek değişikliği söz konusu değil. Dolayısıyla temiz bir YKS süreci tamamlanmış oldu.”

YKS SINAV SONUÇLARINI NEREDE GÖREBİLİRİM?

YKS sonuçlarına öğrencilerin TC kimlik numarası ve aday şifresi ile https://sonuc.osym.gov.tr/ adresinden ulaşılabilecektir. Öğrenciler üniversite tercihlerini YKS’den alacakları puana göre yapacaklar.

YKS İMTİHAN SONUÇ SORGU EKRANI!

YKS’Yİ TERCİH ETMEK İÇİN KAÇ HAKKI VAR?

YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih kılavuzu yayınlanacak. Adayların bu süreçte 24 seçeneği bulunmaktadır.

YERLEŞTİRME NASIL YAPILACAK?

Yükseköğretim programlarına öğrenci alımında ÖSYM tarafından merkezi yerleştirme ve yükseköğretim kurumları tarafından yapılan özel yetenek sınavı ile seçme olmak üzere iki farklı yol kullanılmaktadır. Merkezi yerleştirme prosedürü aşağıda açıklanmıştır.

haber-kepez.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu