Haber

Özgür Özel’in ‘yatıştırma’ formülü işe yaramadı: Bakın Soyer hangi koltuğu reddetti!

Yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi partilerin aday belirleme süreci sona erdi.

CHP’de aday karmaşası devam ederken bazı bölgelerde açıklanan adaylarla ilgili tartışmalar henüz sona ermiş değil.

Nihayet; CHP’nin yüksek oy aldığı İzmir’den mevcut belediye başkanı Tunç Soyer’in yerine Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın aday gösterilmesi bardağı taşıran son damla oldu…

Soyer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada partisinin bu kararını eleştirirken; “Yapıldığı söylenen memnuniyet araştırmalarının sayısı, yöntemi ve sonuçları ilke ve usul itibarıyla adil değil.”İfadelerini kullandı.

REDDETTİĞİ TEKLİF ORTAYA ÇIKTI

Gelişmelerin ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Tunç Soyer ile sürpriz bir görüşme yaptı. Soyer, toplantının ardından yaptığı açıklamada, kendisine sunulan teklifi reddettiğini söyledi. “İleride farklı alanlarda birlikte çalışma teklifleri için kendisine teşekkür ettiğimi ancak şu an için böyle bir talebimin olmadığını ifade ettim.” Sözleriyle bunu paylaştı. Onun partisine ‘gücenmiş’O olduğu bilinen Tunç Soyer’e yapılan teklifin detayları ortaya çıktı.

Sözcü’den Hürmet Öztürk’ün haberine göre; Toplantıda “Soyer’in kalbini kazanmanın” yollarını arayan Özgür Özel, mevcut İBB Başkanı’na, görevi bittikten sonra koltuğa geçeceğini söyledi. “CHP’nin yurt dışı danışmanlığı”Teklifi kabul ettiği öğrenildi.

 

KAYNAK: SÖZCÜ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu