Haber

PKK’dan CHP’ye tam destek! Yok etmeye yemin ettiler!

Mehmetçik karşısında ağır kayıplar vererek sona eren terör örgütü PKK, umutlarını 14 Mayıs seçimlerine bağladı. Kritik seçime günler kala örgüt liderlerinden Cemil Bayık, Duran Kalkan, Murat Karayılan, Remzi Kartal, Bese Erizincan ve Helin Ümit’ten art arda tehdit açıklamaları geldi.

“IRAK VE SURİYE GİBİ BÖLÜNÜRÜZ” TEHDİTİ
Terör örgütü PKK Merkez Komite Üyesi Helin Ümit “14 Mayıs’ta cumhuriyeti devireceğiz. 15 Mayıs’ta Kürdistan gerçeğiyle yüzleşip yeni bir döneme gireceğiz”söz konusu.

Terörist Ümit, Kemal Kılıçdaroğlu’na HDP’nin kuruluşunu hatırlatıyor “Bizi kandıracağını, kandıracağını, yönlendireceğini sananlar yanılıyor. Türkiye’de sistem değişecek. Değişim-dönüşümle ilgili uluslararası güçler yanımızda. Suriye ve Irak’ın nasıl parçalandığı ortada. Bu görüşe göre Türkiye çok şey kaybedecek”dedi.

TERÖR ÖRGÜTÜ MEMNUN
KONGRA-GEL Lideri, PKK’lı Remzi Kartal, Erdoğan’ın gerilemesiyle kurulan ittifakı büyük bir fırsat olarak nitelendirerek, cumhuriyet rejimini yeneceklerini savundu.

“Millet İttifakı’nın zaferi sadece AK Parti’nin yenilgisi değildir”dedi kartal “Atmosfer çok olumlu. Herkes büyütmeli. Kürt şehir ve metropollerindeki halklarımız tüm çalışmalarını dondurmalı ve seçime kilitlenmelidir.”dedi.

Kandil sözcülerinden Beşe Erizincan, öz yönetimBunun bir sonuca varacağını, CHP’nin söz verdiği kayyumların dönüşü ile bölgesel yönetimin devrinin başlayacağını ve kaynakların YSP-PKK tarafından kullanılacağını kaydetti.

TÜM BÖLÜMLERİ TEHDİT ETTİ
Toplumun tüm kesimlerini hedef alan ve silahlı çatışmayı büyütmekle tehdit eden PKK’nın liderlerinden Cemil Bayık, şunları söyledi: “AK Parti-MHP iktidarına son verme fırsatı yakalanmıştır. Bu fırsatı iyi değerlendirmek gerekir.”

Terörist Cemil Bayık da AK Parti’nin İslam adı altında halkı kandırdığını ve İslam diniyle hiçbir ilgilerinin olmadığını iddia ederek Müslümanlara büyük zarar verdi.

PKK yönetim organı KCK Eşbaşkanı Murat Karayılan “Bu dönemde herkesin birlik olması ve birliğini göstermesi gerekiyor. Eğer böyle bir destek verirlerse bu, herkesin katılacağı Kürdistan’ın gelecekteki birliğinin temeli olacaktır.”terimleri kullandı.

KAYNAK: Türkiye GAZETESI

kursunluhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu