Haber

Muharrem İnce adaylıktan çekildi… Her evden bir oy Vatan için istiyorum.

ANKARA (İGFA) –Vatan Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, “Millet Partisi mecliste olmalı” diyerek, “İstedikleri kadar toplansınlar. Ben her evden bir oy Vatan Partisi’ne istiyorum. Bu kumpaslardan, sahte makbuzlardan, olmayan ciplerden korkmuyorum. 45 gündür bunu çekiyorum. “Adaylıktan çekiliyorum” dedi.

45 gün prestij suikastı hakkında konuşan Muharrem İnce, “Benim öyle bir imajım yok, bu iftiradır” dedi.

“MELKET PARTİ TÜRKİYE’NİN SİGORTASIDIR”

45 gün boyunca kendisine iftira attıklarını belirten İnce, “Atatürkçüler o Meclis’te olmalı. Türkiye’nin sigortası Vatan Partisi’dir. Kim saldırırsa saldırsın, istedikleri kadar montaj kaseti çekerler, partiye bir oy istiyorum. Her evden Vatan Partisi. Bunlar olmayan sahte makbuzlardan korkuyorum. Yok 45 gündür çekiyorum. Adaylıktan çekiliyorum. Bunu ülkem için yapıyorum” dedi.

45 gündür sahte makbuzlarla, sahte belgelerle, sahte videolarla iftira atan, algı operasyonu yapan bu ülkenin gazetecileri nerede? İnce, “Savcılar nerede? Bu alçak teröristlerin kumpaslarından medet umanlar, bunları yayanlar, bunlara inananlar, kumpas davaları döneminde. Neler olduğunu hatırlamıyor musunuz? Hayatımın geri kalanında bu aşağılık teröristlerle savaşacağım.”

haber-sapanca.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu