İş

Sameday, Romanya, Macaristan ve Bulgaristan’daki soyunma ağını genişletmek için 25,3 milyon Euro’luk kredi aldı

eMAG platformunda faaliyet gösteren Dante International’ın bir yan kuruluşu olan Sameday, bugün easybox dolap ağını genişletmek için Banca Transilvania’dan 25,3 milyon Euro kredi aldı. Sağlanan finansman, Romanya, Macaristan ve Bulgaristan’daki mevcut 4 bin 960 kabine ağına 2 bin 500 kabinenin daha eklenmesi için kullanılacak.

Kredi anlaşması, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile işlem kredi riskinin %65’ini kapsayan bir risk paylaşımı anlaşması yoluyla mümkün oldu. Bu anlaşma Çarşamba günü Banca Transilvania tarafından duyuruldu.

Bu genişleme, temassız teslimat hizmetlerine yönelik artan talebe bir yanıttır. Sameday’in büyümesi, 5.000’den fazla çalışanı ve ortağından oluşan iş gücü tarafından desteklenmektedir.

Marka değeri 500 milyon doları aşan ve 9.000’den fazla çalışana sahip Romanya’nın en büyük bankası Banca Transilvania’nın hisseleri bugün Bükreş Borsası’nda %0,18 artışla 13:15 CET itibarıyla 22,64 lei (4,87$/4) seviyesinde gerçekleşti. 0,55 euro seviyesine ulaştı).

EBRD’nin Romanya’daki yatırımları ağırlıklı olarak özel sektörde olup 10,5 milyar Euro’yu aşmaktadır. Bu son anlaşma, EBRD’nin özel sektörün büyüme ve gelişmesini desteklemeye devam eden bölgedeki bir başka değerli yatırımına işaret ediyor.

Bu makale yapay zeka desteğiyle oluşturulmuş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu