Haber

Süper Lig devleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zaferini kutladı

Türkiye bir kez daha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı seçti.

Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu’nu yendi.

Süper Lig devlerinden tebrik mesajları

Erdoğan’ın galibiyetinin ardından Türkiye’nin önde gelen spor kulüpleri tebrik açıklamaları yaptı.

Süper Lig’in lideri Galatasaray’dan yapılan paylaşımda, “28 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen 2’nci tip Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nde milletimizin teveccühü ile gerekli çoğunluğu elde ederek yeniden seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı demokratik olgunluğa yakışır bir şekilde tebrik ediyoruz. Ülkemizin vekilimize görevinde başarılar diliyor, bu vesileyle yeni dönemde Gazi Meclisimizde görev yapacak tüm milletvekillerimize başarılar diliyor, seçimin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyoruz.”söylendi.

Beşiktaş, “Beşiktaş camiası olarak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aziz milletimizin teveccühü ile yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik eder, yeni dönemin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını dileriz.”paylaştı.

Trabzonspor’un yaptığı paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

Büyük bir demokratik olgunlukla gerçekleştirilen 2’nci tip Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nde milletimizin teveccühü ile bu göreve seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik eder, daha da güçlenmesi yolundaki çalışmalarında başarılar dileriz. ülkemizin yeni yüzyılında bağımsızlığımız ve bölünmez bütünlüğümüz. TBMM’de görev alacak tüm milletvekillerimizi tebrik eder, sonuçların ülkemizin geleceği için hayırlı olmasını temenni ederiz.

Diğer kulüplere göre daha geç paylaşım yapan Fenerbahçe tarafından, “28 Mayıs 2023 tarihinde yapılan seçim sonuçları sonucunda yeniden cumhurbaşkanı seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik eder, sonuçların ülkemizin geleceğine, ülkemizin bütünlüğüne ve milletimize hayırlı olmasını dileriz. Milletimizin birlik ve beraberliği.”söylendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu