Haber

Taşova Belediye Başkanı Berat Öztürk’e Madalya Ödülü Verdi

Türkiye Güreş Federasyonu’nun 13-16 Temmuz tarihlerinde Ankara’da düzenlediği U13 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda 44 kiloda bronz madalya kazanan Berat Öztürk’e Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk çeyrek altın takdim etti.

Berat ve Gençler turnuvada üçüncü oldu Sporİlçe Müdürü Sercan Şenel, Taşova Belediyesi sporKulüp Başkanı Ömer Sayar ve teknik direktör Abdülkadir Duyum, Başkan Öztürk’ü ziyaret etti.

Berat’ı başarısından dolayı çeyrek altınla ödüllendiren Öztürk, Taşova Belediyespor Kulübü’nün yeni kuruluşuna rağmen değerli başarılara imza atmaya başladığını söyledi.

Genç sporcunun elde ettiği başarının hem kulüpleri hem de ilçeleri için çok pahalıya mal olduğunu ifade eden Öztürk, bireysel spor branşlarında ilk kez ilçelerinden Türkiye derecesi almış bir sporcu görmekten mutluluk duyduğunu vurguladı.

Sporun belediye yönetiminde ihmal edilen bir alan olduğuna işaret eden Öztürk, “1,5 yıl önce spor kulübümüzü kurduk ve çocuklarımıza çeşitli alanlarda spor eğitimi vermeye başladık. Çocuklarımızı başta telefon olmak üzere zararlı alışkanlıklardan kurtarmaya çalışıyoruz. Bağımlılık yapıyor ve boş zamanlarını faydalı bir çaba ile değerlendirmelerini sağlıyoruz. Belediyespor Kulübü olarak çocuklarımızı koruduğumuzu düşünüyoruz. 200 sporcumuza hizmet vermeye çalışıyoruz. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” söz konusu.???????

habercamardi.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu