Haber

Trabzonspor ile Samsunspor 67. randevuya gidiyor

Türkiye Kupası’nın 5. Varyete maçında karşılaşacak olan Trabzonspor ile Samsunspor, tarihlerinde 67. randevusuna çıkacak.

Trabzonspor ve Samsunspor daha önce 66 kez karşı karşıya geldi. Bu müsabakalarda Trabzonspor 41, Samsunspor ise 14 galibiyet elde etti. İki grubun ortasında oynanan 11 maç beraberlikle sonuçlandı. Trabzon’daki maçlarda üstünlüğünü koruyan bordo-mavililer, buradaki maçların 28’ini kazandı. Samsunspor 4 karşılaşmayı kazanırken, 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Ayrıca Samsunspor son deplasman galibiyetini 28 Eylül 2002’de Trabzon karşısında 1-0’lık skorla aldı.

Son 10 maçını kaybetmeyen Samsunspor, bu dönemde ligde oynadığı 8 maçta 4 galibiyet ve 4 beraberlik alırken, kupada Musspor ve Adanaspor’u farklı yendi.

Dünya Kupası nedeniyle resmi maça çıkamayan Trabzonspor, aradan sonra ilk resmi maçına çıkacak. Bordo-Mavililer, son resmi maçını 11 Kasım’da Ankaragücü ile oynadı ve sahadan 1-1’lik skorla ayrıldı.

Samsunspor ve Trabzonspor Karadeniz müsabakasında, 21 Aralık Çarşamba günü, Şenol Güneş Spor Saat 19.00’da komplekste kozlarını paylaşacaklar. – SAMSUN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu