Haber

Trabzonspor’un yeni teknik direktörü gerekli takviyelerle ilgili rapor sunacak

Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Nenad Bjelica, ayrılacak ve kalacak oyuncuların durumunu netleştirdikten sonra defansa, orta sahaya ve forvet hattına yapılması gereken desteğe ilişkin kapsamlı bir rapor sunacak. Hırvat teknik adamın forvet adayı ise mesleğine katkı sağladığı Bruno Petkovic.

Trabzonspor bu dönem beklentilerin altında kalarak taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Sportif ve ekonomik yükün önemli boyutlara ulaştığı bir dönemde göreve gelen lider Ertuğrul Doğan, önümüzdeki döneme ilişkin çalışmalarını sürdürüyor. Şampiyonluk dönemi manzaralarının yeniden yaşanacağını söyleyen Doğan, geçtiğimiz hafta Bjelica ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Önümüzdeki dönemde mevcut takımda hangi isimlerin devam edeceği konusunda Büyük Lig’in geri kalanına önem veren Hırvat teknik direktör, ihtiyaçlar doğrultusunda oyuncu portföyündeki alternatif isimleri yönetim kuruluna önerecek. defansta, orta sahada ve forvette ortaya çıkar. Bordo-mavili yönetim, önümüzdeki sezon hazırlıkları başlamadan takımını Bjelica’ya devretmeyi de planlıyor.

Düşük maliyetli oyuncuları alıp parlatmasıyla tanınan Nenad Bjelica, bu tür oyuncuları Trabzonspor’a kazandırmayı hedefliyor. Son yıllarda Hırvat futbolunun ve oyuncularının öne çıkmasında emeği geçen tecrübeli teknik adam, Trabzonspor’da kendisi için oluşturulan bu alanı en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Göreve gelen yeni yönetimin büyük değer verdiği altyapı konusunda her iki tarafın da olumlu görüşlerinin önümüzdeki dönemde meyvelerini vermesi bekleniyor.

Bruno Petkovic ismi onun için özeldir.

Hırvatistan’da birçok oyuncunun kariyerine dokunan Nenad Bjelica için Bruno Petkovic isminin özel bir yeri var. Dinamo Zagreb’e transfer ettiği forvetle 2018-2020’nin ortalarında Hırvat kulübünde görev yapan Bjelica, oyun planlarının çoğunu forvete göre tasarlıyordu. Bjelica, 73 maça çıkarak Petkovic’e en çok şans veren isim oldu.

Umut Bozok ve Gomez’den beklediği performansı alamayan Trabzonspor’un, iki oyuncudan biri veya her ikisiyle yollarını ayırması halinde Petkovic ile iletişime geçmesi bekleniyor. 2024 yılında sözleşmesi sona erecek olan oyuncunun 6 milyon Euro’luk piyasa değeri bu transferi zorlaştırırken, Bjelica’nın hem kulüp hem de oyuncu ile yapılacak görüşmelerde transfere olumlu katkı yapması bekleniyor.

Ivan Sunjic ve Mihael Zaper’in isimleri öne çıkıyor

Nenad Bjelica’nın eski öğrencisi Hertha Berlin, Karadeniz takımında ön libero ve stoper pozisyonunda görev yapan ön libero ve orta saha oyuncusu Ivan Sunjic ile birlikte transferi düşünülen isimler arasında yer alıyor. Alman kulübünde kiralık oynayan ve son zamanlarda yeni teknik direktörüyle tartışan Sunjic için odak noktası kiralama formülü. Hırvat oyuncunun Birmingham City ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. – TRABZON

haber-suluova.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu