Haber

Tutuklanan sürücünün ailesi, kazada hayatını kaybeden Öykü’yü şubat ayında isteyecek.

MUĞLA’nın Marmaris ilçesinde dereye uçan otomobilde hayatını kaybeden Öykü Kasımoğlu (27) ile kazanın ardından gözaltına alınan alkollü sürücü Mustafa Besleme’nin (29) orta alanda konuşma yaptıkları belirtildi. gün ve Şubat ayında kız isteme töreninde aileleriyle birlikte bir merkeze gelmeyi kabul etti. Serdar Kasımoğlu (55) kızının geziye çıkmak için kendilerinden izin aldığını belirterek, “‘En son gidemez misin?’ Kendisine sordum. Bu kaza o gittikten sonra oldu” dedi.

Kaza, önceki gün saat 01:30 sıralarında Sarıana Mahallesi Azmak Deresi yolu üzerinde meydana geldi. Marina’daki restoranda Ceren Ceylan’ın doğum gününü kutlayan arkadaş grubu, Mustafa Besleme’nin kullandığı 01 AFF 068 plakalı otomobille döndü. Restorana 30 metre kala kontrolden çıkan otomobil kaldırıma çarparak dereye uçtu. Araçtan kendisi inen sürücü Besleme ve Samet Canpolat (30), Ceren Ceylan ve Öykü Kasımoğlu’nun içeride olduğunu söyledi. Çevredekilerin ihbarı üzerine ekiplerin çalışmasıyla Ceylan ve Kasımoğlu’na ulaşıldı. Ceren Ceylan ve Öykü Kasımoğlu, kaldırıldıkları hastanede kurtarılamadı.

Gözaltına alınan ve yapılan kontrollerde 3.79 promil alkollü olduğu tespit edilen Mustafa Besleme, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Kasımoğlu için ilçedeki Merkez Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenazede baba Serdar ve anne Hatice Kasımoğlu (45) güçlükle ayakta durabildi. Kasımoğlu’nun cenazesi gözyaşları içinde Hamurcu Mezarlığı’na defnedildi.

Öykü Kasımoğlu’nun tutuklu sürücü Mustafa Besleme ile kendi aralarında ayrıldığı, ailelerinin şubat ayında düzenlenen talep töreninde bir araya gelmeyi kabul ettiği bildirildi. Serdar Kasımoğlu, kızıyla Marmaris’e gitmeden önce görüştüğünü belirterek, “Marmaris’e gitmek istediğini söyledi. ‘Gidemez misin’ dedim. Sordum. Sonra gittiler. Bu kaza bizim başımıza geldi” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu