Teknoloji

Amazon ve Pinterest Aynı Fikirde: Alışveriş Kolaylaşacak!

2009 yılında kurulmuş ve o zamandan beri sürekli olarak hizmet vermeye devam etmektedir. Pinterest platformun kaderini belirleyecek bir anlaşma yapmış görünüyor. Bugünkü mali toplantıda yapılan bir duyuru, Pinterest ve Amazon’un Amazon Reklamları arasında çok yıllı bir anlaşmaya vardığını ortaya koydu. Anlaşmanın detayları açıklanmadı ancak iş birliği, Amazon ve Pinterest’i birlikte kullanan tüketicilere yardımcı oldu. hayatlarını kolaylaştıran türden.

Pinterest’i bilirsiniz. Pano sistemine sahip olan platform, fotoğraf ve görüntü odaklıdır. Tüketiciler bu uygulamayı kullanarak hayatlarıyla ilişki kurabilirler. yeni fikirlere ulaşma imkanına sahiptirler. Amazon’un reklam kısmı ile uzlaşmanın odaklandığı konu da tam olarak bu. En genel ifadesi ile Pinterest kullanıcıları bundan sonra ilgi duydukları işlerle ilgilenmektedir. Amazon reklamları görmeye başlayacaklar. Böylece görülen bir eser anında satın alınabilir.

Hem Amazon hem de Pinterest kazanacak

Pinterest ve Amazon arasındaki anlaşma, tüketicilerin hayatını kolaylaştıracak türden. Çünkü bir Pinterest kullanıcısı, uygulamadan bulduğu bir eser için bir Amazon reklamı görmüş. Pinterest’teki bilgileri kullanabilme . Böylece üyelik açma veya bilgi girme zorunluluğu ortadan kalkacaktır. Pinterest verileri ve Amazon birbiriyle entegre çalışacak. Bu sırada; Pinterest’in aylık kullanıcı sayısı 463 milyonSeviye olduğunu söyleyeyim.

Pinterest’in Amazon ile olan anlaşmasının kullanıcı tarafında daha fazlası detay vermedi . Öyle ki Amazon reklamlarının nerede görüneceği, kullanıcıların Amazon’a mı gitmek zorunda kalacağı veya alışverişin Pinterest üzerinden mi tamamlanacağı belli değil. Ancak Pinterest prestijiyle bunun önümüzdeki yıl değişeceğini söylüyor. Takvimler 2024’ü gösterdiğindeBu işbirliğinin meyvelerini toplamaya başlayacağız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu