Teknoloji

This City Swirl Smile: Kurtlar Vadisi Oyunu Steam’e Geliyor!

Steam tarihindeki en karmaşık ve komik olay yaşanıyor. Geliştiricisi ve yayıncısı Valve olduğu anlaşılan Kurtlar Vadisi oyununun mağaza sayfası açıldı!

Dün gece çok farklı bir şey oldu.

Gördüğünüz fotoğraf gerçektir. Yani, aslına bakarsanız Photoshop değil. Mağaza sayfasına dizinin görselleri ile Kurtlar Vadisi adlı bir yapım eklendi. Üstelik geliştirici ve yayıncı Valve gibi görünüyor!

Tabii araştırmalar sonucunda bunun bir saçmalık olduğu ortaya çıktı. Her ne kadar mutlu olsak da böyle bir şey mümkün değil gibi görünüyor ?

Twitter kullanıcısı Görkem Yavuz olaya açıklık getirdi.

İşin aslı oyunu satmayan bir geliştirici oyunun görsellerini ve ismini değiştirmiş.

Yukarıdaki gönderiden de görebileceğiniz gibi oyunun temel adı ‘Racer’. Geliştirici daha sonra adını ve görsellerini değiştirmiş ancak Valve’ın geliştirici ve yayıncı kısmını nasıl yaptığını anlamıyoruz. Steam sunucularında büyük bir kaos olmalı!

Daha sonra Grand Theft Auto 6 ve Counter-Strike 2 siteye eklendi(!)

Muhtemelen aynı geliştirici başka bir oyun daha yaptı, önce Grand Theft Auto VI, ardından durumun fark edildiğini anlayınca adını Counter-Strike 2 olarak değiştirdi. Assassin’s Creed Mirage’dan bir görsel daha geliyor!

Durum hızla fark edildi, ancak çok geçti.

Tabi bu mağaza sayfaları tamamen kapatılmış durumda. Artık ulaşmak pek mümkün görünmüyor ancak Twitter ve Steam tartışma forumlarında büyük yankı uyandırdığı anlaşılıyor. Valve’ın bu açığının ardından neler yaşanacağını heyecanla takip ediyoruz.

haber-dicle.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu