Haber

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir: ‘Büyük bir kesimin sevmediği bir oyuncu grubuyla karşınızdayız’

Fırat AKAY/BODRUM,

Teknik Direktör İsmet Taşdemir, 4. sırada yer alan ve 1. Lig’de Süper Lig yarışını 39 puanla sürdüren Bodrum FK takımına övgüde bulundu. Geçen sezon Play-Off finalinde Süper Lig kapısından dönen Muğla temsilcisinde 2. Lig’den bu yana takımın başında yer alan İsmet Taşdemir, “Bazen kaçırılan goller nedeniyle eleştiriliyoruz. Son atışlarda amatörlükten beri burada olan oyuncularımızla mücadele ediyoruz. Bu mücadeleden keyif alıyoruz. “Eğer hala bu yarışın içindeysek, büyük bir kesimin sahip olmadığı bir oyuncu grubuyla buradayız.” mesela” dedi.

Ligde iyi bir yerde olduklarını ve oyuncu grubuyla iyi iş çıkardıklarını belirten Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Bu ligin zorluğunu biliyoruz. Her maçın hikayesinin farklı olduğunu biliyoruz. Farklı. Bu hafta evinde karşılaşacağımız Altay, altyapısı iyi olan ve her zaman genç oyuncu çıkarabilen bir kadro. Son olarak “Maçlarını izledik, inanılmaz bir heyecan ve coşkuyla oynuyorlar. Zor bir maç olacak ama benzer bir gidişatımız var. Bunu devam ettirebilmek için bu maçta kazanmayı başardığımız oyun ve çabayı göstermemiz gerekiyor. Bu maçlar çok kolay gibi görünüyor ama çok zor maçlar” dedi.

MOHAMED: KAZANMAK ÖNEMLİ ŞEY

Bodrum FK’nın yabancı oyuncularından Mosah Mohammed ise, “İstediğimiz puanları alıyoruz, Play-Off çizgisinde kaldığımız sürece bu yeterli gibi görünüyor ama daha fazlasını istiyoruz. Yapmaya çalışıyorum.” En iyisi, her oyuncumuz elinden gelenin en iyisini yapıyor. Biz Altay karşısında kazanmak istiyoruz. Büyük bir heyecanla ilk golümü bekliyorum, umarım atacağım ama atmazsam da hayır. Kim atarsa ​​atsın önemli olan 3 puan” dedi. Yeşil-beyazlılarda sakat olan Süleyman, Erkan ve kaleci Sousa, Altay karşısında forma giyemezken, sakat olan Kenan’ın durumu da içler acısı olacak. maç günü belli.

susehri-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu