Yaşam

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’den Aile Pozları

İkinci kez anne olmak için gün sayan oyuncu Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit ve oğulları Karan ile eğlenceli anlarından bir kareyi takipçilerinin beğenisine sundu. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’den aile pozu geldi.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Nişantaşı’nda Görüntülendi

Bir süredir görünmeyen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Oldukça keyifli görünen çift, gazetecilerle selamlaştıktan sonra soruları yanıtladı.

İzin gününü eşiyle geçirdiğini söyleyen ‘Kuruluş Osman’ dizisinin yıldızı Burak Özçivit, “Dün yeni sezonun ilk yayını vardı. Bugün tatil, Fahriye’yi çıkardım. Uzun bir aradan sonra seyahate çıkıyoruz” dedi.Bu sırada kendilerine gösterilen yoğun ilgiye karşılık veren ikili, hayranlarının fotoğraf çekimi talebini geri çevirmedi.

Yoğun çalışma saatleri hakkında konuşan Özçivit, “Çalışıyoruz, koşuyoruz. Fazla vaktimiz yok ama hepsini bir gün içerisinde değerlendirmeye çalışıyoruz.”

İkinci kez anne olmak için gün sayan Fahriye Evcen, gazetecilere, “Yoğun dizi ve reklam anlaşmaları dışında gezilerinizden memnun musunuz?” diye sordu. Sorusuna gülerek, “Zaman kazanmaya çalışıyor. Her boşlukta beraberiz.”

“Hamilelik İyi Gidiyor”

Hamileliğin iyi geçtiğini belirten Evcen, “Şu an istirahat halindeyiz, hamilelik çok iyi gidiyor” dedi. Karan’ın duruma alıştığını söyleyen Evcen’e doğum yaptıktan sonra ne yapacağı sorulduğunda “Bir süre çalışmayacağız tabi doğum olur mu bakarız” şeklinde konuştu. .

Fahriye Evcen’den Yeni Gönderiler

Heyecanı her geçen gün artan Fahriye Evcen’den yeni pozlar geldi. Sosyal medya hesabını etkin bir şekilde kullanan ünlü oyuncu, siyah tulumuyla verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü ismin belirgin göbeği dikkatlerden kaçmadı.

İkinci kez anne olmaya hazırlanan Evcen, kısa sürede hayranlarından “Maşallah” ve “Çok güzel bir oyuncu” gibi binlerce beğeni ve yorum aldı.

Burak Özçivit kimdir?

Fahriye Evcen’den Yeni Gönderi

Heyecanı her geçen gün artan Fahriye Evcen son olarak arabada verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu. Lacivert-beyaz çizgili bir hırka giymeyi tercih eden güzel oyuncu, arabasının camından dışarı baktığı anları fotoğrafladı. Hamile Evcen’in paylaşımı büyük ilgi gördü.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’den Aile Pozları

2017 yılında dünyaevine giren Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, şimdi ikinci kez anne baba olmanın heyecanını yaşıyor. Hamileliğini dinlenerek geçirmeyi tercih eden güzel oyuncu, zaman zaman sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiriyor.

Son olarak 13.2 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından oğlu ve eşiyle çekilen pozları paylaşan Evcen, takipçilerinden büyük ilgi gördü. Sosyal medya sayfasının hikayeler bölümünden yayınladığı bu kareye Burak Özçivit ve Karan’ı etiketlemeyi ihmal etmeyen ünlü isim, paylaşımına kalp emojisi de ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu