Haber

Çukurova Basketbol Kulübü Başkanı Mersinlilere teşekkür etti

Çukurova Basketbol Kulübü, henüz 7 yıllık bir kulüp olmasına rağmen EuroLeague finali, EuroCup final four, Kadınlar Basketbol Süper Ligi normal dönem liderliği, Cumhurbaşkanlığı ve Türkiye kupalarında birçok başarıya imza atarak tüm Mersin halkı tarafından kucaklanan bir takım haline geldi. Bardak. Çevirgen, son dönemde artan desteklerinden dolayı Mersin halkına teşekkür ederken, onları mutlu etmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini söyledi.

Geçtiğimiz yıl final oynadığı EuroLeague’de son EuroLeague maçında Virtus Bologna’yı mağlup ederek çeyrek final yolunda büyük bir adım atan Çukurova Basketbol, ​​tribünlerin dolması ve karnaval atmosferi morallerini yükseltti. kritik zafer kadar.

“MERSİN HALKININ DESTEĞİNİ KAZANMAK BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİYDİ”

Başkan Serdar Çevirgen, artık Mersin’de her maçı aynı atmosferde oynamak istediklerini ve bunu sağlamak için grup kurduklarını belirterek, “Virtus Bologna sonrası mücadelesinde verdiği destekten dolayı Nesibe Aydın’a teşekkür ediyorum. İki uzatmaya giden maçı kaybetmemize rağmen bu desteği Mersin halkından aldık.” Bizim için çok değerliydi. Nesibe Aydın takımı, Lideri Mirkan Bey, Genel Müdürü Ali Kavaklıoğlu, antrenörleri ve oyuncularıyla saygıyı hak eden bir takım. Onları zaferlerinden dolayı tebrik ediyorum. Yenilgiyi kabul etmeyi ve rakibimizi alkışlamayı bileceğiz ama aynı zamanda her maçta daha iyi olmak istiyoruz. Çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz. Taraftar desteğinin bizim gibi artmaya devam edeceği bizim için çok pahalı bir bahis. Bunu sağlamak için maç içi etkinlikler konusunda düzenli olarak çalışıyoruz. Taraftar desteğinin önümüzdeki iç sahadaki maçlarımız Beşiktaş ve Prag’da da devam edeceğine yürekten inanıyorum. Sahada kazanmak da var, kaybetmek de. Lig uzun bir maraton ve biz sonunda istediğimiz yerde olacağımıza, tekrar final oynayıp kupalar kazanacağımıza inanıyoruz. Yönetim olarak bunun için her türlü çalışmayı yapıyoruz. Bu sezon ligde 4 yabancı oyuncu sistemiyle kalitenin yeniden arttığını ve çok keyifli maçlar oynandığını görüyoruz. Yerli oyuncuların hem takımımızda hem de rakiplerimizde katkısının artması sevindirici. “Lig artık önceki yıllara göre çok daha zor” dedi.

“ÖNLEMLERİMİZİ HIZLA ALDIK, RADİKAL KARARLAR ALDIK”

Sezon başında takımı kurarken bazı hatalar yaptıklarını belirten Başkan Çevirgen, “Özellikle grubun ana parçası olarak gördüğümüz Alina ile yollarımızın ayrılması tüm takım kimyamızı değiştirdi. Bunları telafi etmek için.” En hızlı tedbirleri aldık, radikal kararlar aldık ve gidişatın istediğimiz gibi değiştiğine şahit olduk.” . Bu saldırılar devam edecek. İspanya Milli Takımı’nın önemli isimlerinden Maria Araujo ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladık. Hem bu yılı hem de geleceğimizi düşünerek, Avrupa’daki birçok kulübün listesinde yer alan bir ismi uzun soluklu kadromuza ekledik. Sakatlığını yeni atlattığı için belki hemen oynayamadı ama önümüzdeki ilk maçımızdan itibaren sahadaki yerini alacak ve bize büyük güç katacağına inanıyorum. Tabii ki işimiz bitmedi. Taraftarımızın içi rahat olsun. Gördükleri eksikleri kapatmak için yeni ataklarımız da var. Bunun için ekibimizin teknik ve idari ekibi en doğru kararı vermek için yoğun bir şekilde çalışmaktadır. “Sonucun ne olacağını bilmiyorum ama bize büyük destek veren Mersin halkına söz veriyorum, sezon sonunda kendime ve yönetime ‘Yönetim bizim için her şeyi yaptı’ dedirteceğiz. Ekip, her türlü fedakarlığı yapmaktan çekinmedi” dedi.

“VERİLEN TEMELLERİ UNUTAMADIK”

7 yılda geldikleri noktanın kendileri için büyük bir gurur olduğunu ancak taraftarların Virtus Bologna ve Nesibe Aydın ile oynadıkları son karşılaşmalarda oluşturduğu ortamın kendisi için EuroLeague finali kadar sevindirici olduğunu vurgulayan Serdar Çevirgen, şöyle konuştu: Mersin’de böyle bir ortam yaratmak en büyük hayallerimden biriydi. Taraftarlarımıza her türlü kolaylığı sağlamaya çalışıyoruz, salona geliş ve gidişlerinde servis hizmeti sağlıyoruz. Onlar için yeni eğlenceli aktiviteler planlıyoruz. ama maçlara gelme konusunda bu kadar istekli olmaları ve ailelerinin buluşma noktalarından biri olarak Çukurova Basketbol maçlarını seçmeleri büyük bir kazanç.Anadolu’da Türkiye’de bir kulübün başarılı olması kolay değil ama biz 7 yıldır EuroLeague’in en iyi organizasyonlarından biriyiz.Son iki yıldır favorilerden biri olarak görülüyoruz.Basketbol camiası bunun ne kadar zor,ne kadar değerli olduğunu biliyor, görüyor ve bunu bize aktarıyor.Elbette Bunları Mersin’de gerçekleştirirken çok değerli Valimiz Sayın Ali Hamza Pehlivan’a, Yenişehir Belediye Başkanımız Abdullah Özyiğit’e, İl Spor Müdürümüz Ökkeş Demir’e, eski ve yeni milli eğitim müdürlerimize, Büyükşehir Belediyemize ve en büyük destekçimiz olanlara teşekkür ederiz. Mersin Liman İşletmeleri (MIP). ) ve tüm sponsorlarımızın ve tüm yerel otoritelerin desteği. “Onlar olmasaydı bu hayallerimizi gerçekleştiremez ve ekibimizi Avrupa’nın değerli markalarından biri haline getiremezdik” dedi.

“3 BÜYÜKLERLE YARIŞMAK BİZİM İÇİN ONUR”

Basketbolda Mersin’in sesi olmaya devam edeceklerini sözlerine ekleyen Serdar Çevirgen, “Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray gibi asırlık çınarlarla aynı ligde oynamak bizim için onurdur. Onlar olmasaydı bu lig olmazdı.” Hiçbir tadı ve değeri yok. Aramızdaki bu rekabet kadın basketbolunu da zirveye taşıyacak. Kadın voleyboluyla nasıl gurur duyuyorsak, kadın basketbolunu da eskisi gibi gurur duyulacak bir hale getireceğiz. Bunun için çabalıyoruz. Kulübümüz olarak mükemmel bir altyapımız var. Teknik direktörlerimize güvenim tam. Altyapıda hiçbir zaman maç kazanmaktan bahsetmedim. Tam tersine ‘İsterseniz maçları kaybedin ama biz yapalım’ dedim” ‘EuroLeague oyuncularını yetiştirin’ Tamamen gelişime odaklı bir altyapıya sahibiz ve artık bu çalışmanın meyvelerini alma zamanımız geldi. Türk Basketboluna daha fazla katkı sağlayabilirsek bizim için ne kadar keyifli olur” diye sözlerini tamamladı.

kocarliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu