Yaşam

“Daha önce neredeydin?” Makyaj Çantanızda Olması Gereken ve Söyletecek Ürün Önerileri

Günlük makyaj rutininizin ortasında ‘Neden daha önce kullanmadım?’ olacak. Aşağıda sizler için en popüler makyaj çalışmalarını bir araya getirdik. Gelin birlikte görelim.

Bu içerik 04.09.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe eriştiğiniz zamana göre listelenen eserlerin fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız eserlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka işbirlikleri içerebilir.”

Flormar Stay Perfect Concealer 002 Light Kapatıcı

Cildi nemlendirerek ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünü yumuşatmaya ve bulanıklaştırmaya yardımcı olan Flormar Stay Perfect Concealer, 24 saat kalıcı formülüyle göz altında herhangi bir birikim yapmadan 12 saat boyunca tam kapatıcılık sağlar.

Bağlantı burada.

Birçok markanın kapatıcısını kullandım; kalem formunda, likit vb. Light Medium en sevdiğim kapatıcıdır, göz altında birikme yapmaz. Makus tek dokunuşta göz altı halkalarımı kapatıyor. Yüzümün diğer noktalarına da uyguluyorum ve çoğu zaman fondöten bile kullanmıyorum. Taze ve bakımlı görünüyor. Buğday tenliyim ve kapatıcı fırçasıyla ufacık bir damla bile yetiyor. Çok zengin bir eser. Diğer tonlarını da satın alacağım. Tamamen stoklanmış, tüm kalbimle tavsiye ederim.

Flormar Heavy Pigmented and Matte Finish Midnight Matte Pencil Likit Eyeliner

İnce keçe ucu sayesinde hızlıca uygulayabileceğiniz Flormar Heavy Pigmented and Matte Finish Midnight Matte Pencil Likit Eyeliner, yüksek pigmenti sayesinde uzun süre kalıcı etki sağlıyor.

Bağlantı burada.

Onu çok severim. Uygulaması kolaydır ve kalıcılığı oldukça uygundur. Fiyat performans parçası.

Flormar Stick Renkli Dudak Nemlendiricisi Shea ve Kakao Yağlı

Gün içerisinde dudaklarınızı nemlendiren, rengiyle canlı ve doğal bir görünüm sağlayan Flormar Stick Renkli Dudak Nemlendirici, Shea ve Kakao Yağlı, SPF15 korumasıyla dudaklarınızı güneş ışınlarının zararlı etkilerinden korumayı ihmal etmiyor.

Linki buraya bıraktım.

Kokusunun tadı ve bıraktığı renk çok güzel. Sevgilim dudaklarımı öpmeden duramıyor 🙂

Flormar Open Up Hd Kirpik Ayırıcı Maskara

Uygun fiyatlı bir maskaraya sahip olmak ve kirpiklerimi tek tek ayırmak istiyorsanız bu maskarayı hızlıca sepetinize ekleyebilirsiniz.

Linki buraya bıraktım.

Arkadaşım tavsiye edince dayanamadım ve aldım. Satın almam uygun oldu, mükemmel bir maskara ve bu ekonomide fiyatı iyi. Kendi satıcınızdan alırsanız mağdur olmazsınız, teşekkürler Flormar.

Kırmızı ve Sivilceli Ciltler için Flormar Renk Dengeleyici Kızarıklık Karşıtı CC Krem

Flormar kırmızı ters CC krem, cildinizdeki sivilceleri ve kırmızı lekeleri gizleyerek eşit tonda bir cilt görünümü sunarken, SPF 15 içeriğiyle cildinizi korur.

Bağlantı burada.

Kullanıcı yorumu:

İlk defa denedim mükemmel bir çalışma, ton eşitlemesini çok beğendim, yüzü kızaranlar hiç düşünmeden alabilirler.

Flormar Uzun Ömürlü Ağır Pigmentli Su Geçirmez Dudak Kalemi Natural Koyu Kahve

Güçlü yapısı ve ağır renklendirme özelliğiyle Suya Dayanıklı Lipliner, dudak çerçevesini daha belirgin kılmak isteyenlerin en çok tercih ettiği dudak kalemlerinden biridir.

Burada bulabilirsiniz.

Bunu yıllardır tek dudak kalemim olarak kullanıyorum. Rengi 245 Natural’dır. Zeytin alt tonlu koyu tenim var. Dudak kenarını vurgulamak ve bazen de koyu dudak rengimi nötrleştirmek için kullanıyorum. Çok doğal görünüyor. Bu ortada yine bu kalemi sadece nude renklerde değil kahve ya da turuncu, kırmızı gibi rujlarımda da kullanıyorum bu sayede daha doğal bir dudak çizgisi elde ediyorum, mutlaka denemelisiniz.

Flormar Permanent Jel Dokulu Su Geçirmez Göz Kalemi (Koyu Yeşil)

Renkli eyeliner kullanmayı seviyorsanız Flormar Permanent Jel Dokulu Su Geçirmez Eyeliner tam size göre.

Burada bulabilirsiniz.

Daha önce siyah rengini kullanmıştım. Ben de bu rengi denemek istedim. Seninki çok hoş. Güçlüdür ve suya akmaz. Paketleme güzeldi ve kargo hızlıydı. Teşekkürler.

Flormar Tatlı Aromalı ve Besleyici Dudak Balsamı Renkli Dudak Balsamı

Kuru dudaklarınız için yaz kış rahatlıkla kullanabileceğiniz Flormar Tatlı Aromalı ve Besleyici Renkli Dudak Balsamı, parlak bitişi ve SPF 15 korumasıyla da favoriniz olacak.

Burada bulabilirsiniz.

Nemlendirme açısından güzel, renk vermiyor, parlaması yok denilebilecek bir duvağı olan biri olarak çok beğendim, çünkü açıkçası parlak bir şekilde parlamasını istemezdim, teşekkürler.

Flormar-Yağlı Olmayan Doğal Sedefli Işıltılı Likit Aydınlatıcı Likit Aydınlatıcı

Gün boyu ışıltılı ve canlı bir cilde sahip olmak istiyorsanız Flormar’ın Liquid Illuminator aydınlatıcısını yağlı his bırakmayan Natural Mother of Pearl Luminous ile mutlaka vermelisiniz.

Burada bulabilirsiniz.

BB krem ​​veya güneş kremi ile karıştırarak kullanıyorum. Taze ve parlak bir görüntü oluşturulur. Severim.

Flormar Tinted Brow Gel 003 Kahverengi Kaş Maskara

Su geçirmez yapısıyla tek dokunuşta daha dolgun ve kalın kaşlara sahip olmanıza yardımcı olan Flormar Tinted Eyebrow Maskara, makyaj çantanızda olması gereken eserlerden biri.

Burada bulabilirsiniz.

Flormar Yumuşak Kıllı ve Güçlü Makyaj Fırça Seti

İyi bir makyajın sırrı doğru çalışmaları kullanmaktır. Kullanacağınız eserleri kolay ve doğru bir şekilde uygulamak istiyorsanız bu fırça setini sepetinize atmanız gerekmektedir.

Burada bulabilirsiniz.

Kullanmayı bekliyordum. Benzersiz bir set. Almak isteyenlere söyleyeyim, piyasada indirim beklemek çılgınlık, indirim gelince artıyor 🙂

Flormar Invisible Hd Cover Fondöten Altın Bej Fondöten

İnce formülü ve orta kapatıcılık özelliğiyle cilt kusurlarını doğal bir şekilde gizlemeye yardımcı olan Flormar Invisible Hd Cover Foundation, ciltte kireçlenme hissi yaratmıyor.

Burada bulabilirsiniz.

salipazari-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu