Yaşam

İlk Uzun Metrajlı Filmimizi TAYLOR SWIFT YAZAR VE YÖNETİR

Taylor Swift, gerçek bir Hollywood sanatçısı olduğunu kanıtlamak için yıllar boyunca tutarlı ama dikkat çekici bir şekilde çalıştı. Son olarak “All Too Well” adlı kısa film ile başarısını kanıtladı. Şimdi ilk uzun metrajlı filmini yönetecek. Büyük bir gişe başarısı olacak bu projenin yapımcılığını büyük ihtimalle Searchlight Pictures yapacak. Stüdyo yöneticileri 9 Aralık’ta yaptıkları açıklamada, “Taylor, bir nesil sanatçı ve hikaye anlatıcı. Onunla bu heyecan verici ve yeni yaratıcı yolculuğun bir parçası olmak gerçek bir zevk ve onur.”

Şu anda proje hakkında çok fazla bilgi yok (ayrıntı veya çıkış tarihi açıklanmadı), ancak önemli bir ayrıntıyı biliyoruz; Swift senaryoyu kendisi yazdı. Pop yıldızının kendi müzik videolarından 13 tanesini yönetmenin yanı sıra “All Too Well” kısa filmi ve 2020 konser belgeseli; Senaryosunu tamamlamak için yirmi yıllık müzik yazma becerisine sahip.

Hollywood aktörleri ve yönetmenleri Blake Lively, Selena Gomez, Lena Dunham, Sadie Sink, Dylan O’Brien ve kendi sevgilisi Joe Alwyn ile bağları olan Swift’in sinema dünyasında birçok tanıdığı bulunuyor. Ancak bu, gerçek kalitede bir uzun metrajlı film olarak sonuçlanacak mı? Amsterdam’daki küçük rollerini ve meşhur Cats’i hatırlayarak; Taylor filmlerde oynayacak mı? Swift’in sosyal medyasındaki ipuçlarını takip edin. Hayranlarına iyi bir hikaye vermeyi asla reddetmez, o.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu