Haber

Oğuz Kaan Salıcı: “Türkiye’yi Mafyanın Birleşmiş Milletleri Yapanlarla Hesabımız Var”

MAHİR BAĞIŞI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Gaziantep İl Binası açılışında; “Türkiye’yi mafyanın Birleşmiş Milletleri haline getirenlerle hesaplaşmamız var. Türkiye’nin neresinde olursa olsun okulların arkasında uyuşturucu satanlarla yok sayın, bu ülkeyi uyuşturucu bulabileceğiniz bu hale getirenlerle hesaplaşmamız var.” 7/24 ne pahasına olursa olsun” dedi. Salıcı, “Süleyman Soylu’nun Antep sokaklarında satılan uyuşturucu maddeden haberi yok mu? Bunları önlemekle Süleyman Soylu sorumlu değil mi? O ne yapıyor? Balık baştan kokuyor. Bu düzeni değiştireceğiz.” Bu mafya düzenini kuran ve bu uyuşturucu çetelerine göz kulak olan Türkiye, “Antep’i Suriyeliler için bir sığınma merkezi haline getirenlerle de hesaplaşacağız” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, bugün CHP Gaziantep İl Binası’nın açılışına katıldı. Burada bir konuşma yapan Salıcı, şunları söyledi:

“Önümüzde seçim var. Ya tek adam yönetimine devam edeceğiz, ağızdan çıkan hukuk olacak, bu Türkiye Osmanlı padişahlarının sahip olmadığı yetkiye sahip biriyle bu sorunları yaşamaya devam edecek.” , ya da Meclis, istişare, karşılıklı konuşma ve ortak akıl ön plana çıkacak Türkiye seçimini içinden çıktığı güçlendirilmiş parlamenter sistemden yapacak, daha aydınlık bir Türkiye’yi hep birlikte kuracağız.

“ANTEP’İ MAFYA TARAFINDAN ALMAK İÇİN O ÇABALARI YAPMADIK. BU ŞEHİRDE O FETÖ MÜCADELESİNİ VERMEDİK”

Çok kritik bir seçime gidiyoruz. Basılıyor mu? Evet yapıldı. Parti ve devlet iç içedir. Adalet ve Kalkınma Partisi devletin bütün imkanlarını kullanan bir siyasi partidir. Memur olanlara söyleyecek en ufak bir sözümüz yok. Biz binlerce yıllık tarihi olan devlet geleneğine sahip bir milletiz. Biz bu ülkeyi öyle kolay bulmadık. 1923 yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde bir Milli Gayret verdik, Antep o emeğin en ağır verildiği yerlerden biridir, onun için Gazi aslında bu emeğin nasıl bir emek olduğunu ve bedelinin ne olduğunu bilir. Bugün ülkenin sokaklarında uyuşturucu satmak için o çabayı göstermedik. Mafya Antep’i alsın diye o çabayı sarf etmedik. Biz bu şehirde FETÖ borsası kurulsun diye vermedik.

“TÜRKİYE’Yİ MAFYA’NIN BİRLEŞMİŞ MİLLETLERİ YAPANLARLA HESABIMIZ VAR”

Bugün Türkiye’yi bölgenin ve dünyanın mülteci merkezi haline getirenlerle hesaplaşacağız. Türkiye’yi mafyanın, sokaktaki Gürcü mafyasının veya İtalyan mafyasının veya Sırp mafyasının Birleşmiş Milletleri yapanlarla, Türkiye’yi mafyanın Birleşmiş Milletleri yapanlarla hesaplaşmamız var. Türkiye’nin her yerinde 7 gün 24 saat uyuşturucuyu her fiyata bulabileceğiniz, okulların arkasında uyuşturucu satan, yok sayan ve bu ülkeyi bu hale getirenlerle hesaplaşmamız var.

“ANTEP SOKAKLARINDA SATILAN UYUŞTURUCUDAN SÜLEYMAN SOYLU’NUN HABERİ YOK MU?”

Malum bir İçişleri Bakanımız var, uyuşturucu ticaretinden yeterince anlıyor. Mafya sorununu iyi biliyor. Herkesle pek fotoğraf çekmiyor. Antep’in dürüst ve vergi mükellefleriyle görüşmez ama Antep’te mafya babası varsa onunla kesin fotoğrafı vardır, uyuşturucu baronu varsa onunla kesin fotoğrafı vardır. Süleyman Soylu diyorlar ama biz ona fotoroman Süleyman diyoruz. Süleyman Soylu’nun Antep sokaklarında satılan uyuşturucudan haberi yok mu? Bu işlere engel olan kişi Süleyman Soylu değil mi? O ne yapıyor? Balıkların her tarafı kokuyor. Bu sıralamayı değiştireceğiz. Bu mafya sistemini kuranlarla, bu uyuşturucu çetelerine sahip çıkanlarla, Antep’i Suriyeliler için sığınmacı merkezi haline getirenlerle de hesaplaşacağız.

“6 YAŞINDA ÇOCUĞU EVLENDİREN ERKEKLERLE GÖRÜŞMEZSEK GAZİ ünvanına yakışır bir ANTEP YARATAMAZSIK DEMEKTİR”

Ülkenizin uygun olduğundan emin olmak için işini yürüten kimseyle herhangi bir sorunumuz yok. Ancak çocuklarımızı zehirleyenlerle hesaplaşmazsak, 6 yaşında çocukla evlenen adamlarla uzlaşmazsak, gerekeni daha önce göstermezsek. bağımsız yargı fatura ise, Milli Mücadele’de dedelerimizin verdiği Gazi unvanına yakışır bir Gaziantep yaratamadık.

“KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN LİDERLİĞİNDEKİ BU ÇABALARI SONLANDIRMAYA HAZIRIZ”

O seçim sürecinde çalışmak, düşünmeyenleri ikna etmek, sandığa götürmek, onlarla birlikte bu çabayı göstermek, Altı Masa’nın belirleyeceği kişiyi Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı yapmak ve Türkiye’nin talihsiz kaderini değiştirmek. Parlamentoda çoğunluğu elde etmek bizim omuzlarımızda. borç Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bu çabanın öncüsü, bu emeği Altı Levhalar ile birleştiren başkanımızdır. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde bu çabayı sonuçlandırmaya hazırız. Önce çetelerini temizleyeceğiz, sonra onları temizleyeceğiz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu