Yaşam

Nail Art Sevenler Buraya! Evinizi Güzellik Salonuna Dönüştürmek İçin 10 İpucu

Tırnaklarınızı güzel ve havalı görme tutkunuzu biliyoruz! Bunu salonları çivilemeden başarabilirsiniz. İşte evinizi güzellik salonuna dönüştürmek için ihtiyacınız olan şeyler…

1. Cihazı kısmayın. İhtiyacınız olan ilk şey temiz bir törpü.

Törpüyü unutma. Çeşitli törpü türleri vardır. Metal, cam, kağıt, zımpara kağıdı. Her birinden bir tane al. Elbette tırnak yapınıza en uygun olanı kullanacaksınız ama mutlaka bir zaman gelecek diğerlerine ihtiyaç duyacaksınız.

2. Her ihtimale karşı bol miktarda aseton bulundurun. Tırnak yapmayı seven bir hanımın en büyük silahının aseton olduğunu unutmayın.

Hangi asetonun en pürüzsüz olduğunu deneme yanılma yöntemiyle öğreneceksiniz. Raflarınızda bol miktarda aseton şişesi bulundurun.

3. Sağlam, tüm aletlerden oluşan bir manikür seti edinin.

Her seferinde manikür için salona gitmiyorsunuz. İşte tam da bu yüzden ihmal edilmemek için konutlarımızı buna göre düzenlememiz gerekiyor. Makastan et iticiye kadar aletlerin bulunduğu bir manikür çantası almalısınız.

4. Doğal renkli ojeler… Ruh halinize uygun oje arkası yapabilmeniz için oje stoğunuzun geniş olması şart.

Yakalayabileceğiniz her tonda ve renkte oje alın. Aynı renk olmasa bile özellikle belirgin tonlara sahip olmalısınız. Tırnak salonları gelip evinizi görünce çatlasın! ?

5. Ellerinizi daha yumuşak ve güzel gösterecek yağlar ve peelingler alın.

Manikür öncesi bakım için bu peeling çalışmalarından yararlanmak gerekir.

6. Gelelim kendi tırnaklarından çok protez tırnak kullanmayı sevenlere. Farklı boyutlarda tırnak tipleri elde edebilirsiniz.

Daha sonra törpü ve makas kullanarak istediğiniz büyüklükte kesebilir veya olduğu gibi kullanabilirsiniz. Seçim size kalmış!

7. Protez tırnak makası ve yapıştırıcı.

Takma tırnaklar için normal tırnak makası yeterli olmayacağından direkt olarak güçlü kullanımı olan bir takma tırnak makasına ihtiyacınız vardır. Ayrıca kullandığınız yapıştırıcının da en iyisi olması gerekir. Çok çalıştığınız tırnaklar çabuk düşmemeli.

8. Kalıcı oje üretimi için elbette bir kurutucu almalısınız.

Kalıcı oje işlemi yaptırmak istiyorsanız ilk yapmanız gereken bu kurutucuları edinmek.

9. Hem jel hem de kalıcı tırnak süsleme için farklı boyut ve şekillerde fırçalara ihtiyacınız olacak. Bu setleri alabilirsiniz.

Oje ve oje sürmekle ilgilenmeyenleri bile heyecanlandıracak olan bu fırçalar ile tırnaklarınıza mükemmel ve göz alıcı formlar verebilirsiniz.

10. İşlemlerin son aşaması olan tırnak süsleme… Kendinizi diva gibi hissettirecek tırnak süslemeleri almalısınız.

Parıltı veya desen ekleyin! Tırnaklarınızı salondan çıkmış gibi gösterecek bu tırnak süslerini mutlaka almalısınız. Desen çizme konusunda başarılı değilseniz hazır modeller tam size göre!

sarivelilerajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu