Ekonomi

ORIC Pharmaceuticals hisse hedefi güçlü beklentilerle 17 dolara yükseltildi

Pazartesi günü Oppenheimer, ORIC Pharmaceuticals (NASDAQ: ORIC) hisseleri için fiyat hedefini bir önceki 14,00 $’dan 17,00 $’a yükseltirken, hisse senedi için Outperform notu önermeye devam etti. Bu düzeltme, şirketin 2023 yılı mali sonuçlarına ilişkin raporunu takip ediyor.

ORIC Pharmaceuticals’ın mali raporu, özellikle ilaç adayları ORIC-114 ve ORIC-944 ile ilgili verilerin yayınlanmasının ardından şirketin stratejik finansal manevraları açısından olumlu tepkilerle karşılandı. Yönetimin uygulamalarının övgüye değer olduğu ve daha fazla ilerleme için zemin hazırladığı kaydedildi.

Oppenheimer, bu alandaki karşılanmamış ihtiyacın yüksek olması ve Pfizer gibi rakiplerin benzer programlara gösterdiği ilgi nedeniyle özellikle prostat kanseri tedavisini hedefleyen ORIC-944’e odaklanıyor. Pfizer’in kendi PRC2/EZH2 programına ilişkin yakında açıklayacağı verilerle ilgili beklenti ORIC-944’ü ön plana çıkararak yılın geri kalanında yatırımcıların ilgisini çekeceğini gösteriyor.

ORIC’in bir diğer ilaç adayı olan ORIC-114 de göz ardı edilmemiştir. Analist tarafından CNS lezyonları ve muhtemelen daha geniş uygulamalar için onaylanmaya giden açık bir yol ile potansiyeli kabul edilmektedir. Tucatinib’in geliştirme yoluna yapılan atıf, ORIC’in başarı için taklit edebileceği potansiyel oyun kitabının altını çiziyor.

Outperform notunun yinelenmesi ve fiyat hedefinin 17,00 dolara yükseltilmesi, ORIC Pharmaceuticals’ın beklentilerine, özellikle de şirketin boru hattındaki ilaç geliştirme programlarına ilişkin bir yükseliş duruşunu yansıtmaktadır.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

karliova-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu