Haber

Şarkıcı Teoman kendisinden bahsetti: “Herkes benim sarhoş olduğumu düşünüyor”

Türkiye’nin en başarılı rock yıldızlarından Teoman, katıldığı YouTube programında yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Yakın arkadaşı Şebnem Ferah hakkında itirafta bulunan Teoman, kendisi hakkında yaptığı açıklamalarla da dikkat çekti.

“O, gurur duyduğum bir arkadaşımdır”

Şebnem Ferah hakkındaki soruyu yanıtlayan Teoman, şunları söyledi: “Çok sevdiğim ve gurur duyduğum bir arkadaşım. Müzik tarafında inanılmaz derecede detaycı, en yüksek performansı gösterip bunu sahneye en iyi şekilde aktarmak isteyen çılgın bir insan. Abartılı. Müzikalitenin en üst seviyesini istiyor. Ben öyle değilim. Eğleniyorum. Abartılı bir insan. “Böyle insanların hayatı daha da zorlaşıyor.”söz konusu.

“Herkes sarhoş olduğumu düşünüyor”

Kendi hayatından bahseden Teoman, şunları söyledi: “Ben çok çalışkan bir insanım. Herkes benim ayyaş ve hiçbir iş yapmayan biri olduğumu düşünüyor. Ben aslında çok çalışkan bir insanım.

“Küçük seviyeler bizi tatmin etmiyor”

44 yaşıma geldiğimde müzikten yorulmuştum. Rock yıldızı olmak biraz lanettir. Yüksek seviyede yaşadığınız için artık küçük seviyelerden memnun değilsiniz. Bu laneti yaşayacaksınız. O zamanlar ne ailem ne de çocuğum vardı. Şu anda kendimi mantıklı bir insan yapmaya çalışıyorum. Benim gibi düşünenlerin ayaklarına biraz daha sağlam basmalarını tavsiye ediyorum. “Onlar benim gibi olmamalılar.”dedi.

ezinehaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu