Ekonomi

T-Mobile West Virginia, 5G’ye 200 milyon dolar yatırım yapıyor

CHARLESTON, WV – T-Mobile (NASDAQ: TMUS), Batı Virginia’nın mobil altyapısına 200 milyon dolarlık bir yatırım yaparak eyalet genelinde 5G ve 4G LTE kapsama alanını önemli ölçüde iyileştirdi. Bu gelişme, Vali Jim Justice ve T-Mobile yöneticisi Edwige Robinson’un da katıldığı Batı Virginia Eyaleti Meclis Binası’nda bugün düzenlenen bir basın etkinliğinde duyuruldu.

Bu yatırımla 377 yeni kulenin kurulumu ve 121 mevcut kulenin modernizasyonu sağlandı. Sonuç olarak Batı Virginia’daki federal otoyolların %100’ünde artık T-Mobile 5G hizmeti var. Ek olarak eyalet nüfusunun %90’ı T-Mobile’ın 5G’sine erişebiliyor; bu da iki yılda %30’luk bir artışa işaret ediyor; %70’i 99,98 Mbps kullanıyor; bu da 2021’e göre %41 daha hızlı. ortalama indirme hızı .

Engebeli topografyası ve düşük nüfus yoğunluğuyla bilinen eyalet, 2022’den 2023’e kadar ortalama indirme hızında %66’lık bir artış gördü; bu da bağlantıda önemli bir iyileşmeye işaret ediyor. Bu hamle, T-Mobile’ın 2020’de Sprint ile birleşmesini ve ardından 2021’de Shentel Wireless’ı satın almasını takip ederek, Amerika’nın kırsal kesimlerinde internet bağlantısını iyileştirme konusundaki kararlılığını güçlendiriyor.

T-Mobile’ın 5G Yüksek Hızlı İnternet hizmeti artık Batı Virginia’daki 400.000 ev için bir seçenek haline geldi ve yıllık sözleşmeler veya gizli ücretler olmaksızın geleneksel geniş banda bir alternatif sunuyor. Hizmet, kurulumu kolay, hızlı ve güvenilir bir internet bağlantısı sağlamayı amaçlamaktadır. T-Mobile, konut hizmetlerine ek olarak eyalet genelindeki işletmeler için iş interneti çözümleri de üretmektedir.

Barbour, Braxton, Marion, Monroe, Nicholas, Summers, Upshur, Webster ve Wyoming gibi ilçeler 5G’nin kullanıma sunulmasından hızla yararlananlar arasında yer alıyor.

T-Mobile’ın ülke çapındaki 5G ağının, iki milyon mil karelik alanda 330 milyondan fazla insanı kapsayan, ülkedeki en büyük ve en hızlı ağ olduğu bildiriliyor. Ookla’daki üçüncü taraf uzmanlara göre T-Mobile, 2023’ün 4. çeyreği verilerine göre Batı Virginia’daki en hızlı sağlayıcıdır.

Bu makaledeki bilgiler T-Mobile’ın basın bültenine dayanmaktadır.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu