Teknoloji

Yeni Alfa Romeo Milano 10 Nisan’da tanıtılacak

Alfa Romeo, geçtiğimiz aylarda B-SUV segmentinde merakla beklenen yeni modelinin adını duyurdu.

Marka tarihindeki ilk spor şehir aracı olan ve yüzde 100 elektrikli versiyonu da dünya pazarlarına sunulacak olan “Milano”, 10 Nisan’da tanıtılacak.

Milano’nun dünya lansmanı, adını aldığı ve markayla ilgili her şeyin 24 Haziran 1910’da başladığı şehir olan Milano’ya bir saygı duruşu niteliğinde olacak.

Milano, Alfa Romeo’nun giriş versiyonu olacak. Tamamen elektrikli versiyonunun yanı sıra hibrit bir türevini de görebildiğimiz B-SUV, temellerini Jeep Avenger ile paylaşacak.

Bu, Avenger’ın 155 hp üretebilen kurulumunun doğrudan Milano’ya taşınacağı anlamına gelebilir.

B segmentine dön

Alfa Romeo, Milan ile bir kez daha B segmentine dönecek. 2008-2018 yılları arasında “MiTo” yani Milan Torino modeliyle segmentte yer alan İtalyan, Milano ile bir kez daha başarının peşinde olacak.

Milano, 4C, 8C ve Giulia GTA gibi projelerde önemli rol oynayan İtalyan mühendislerden oluşan bir grubun uzman rehberliğinde piyasaya sürülecek.

Milano Balocco Pisti’ndeki son geliştirme testleri İtalyan Alfa Romeo mühendisleri ekibi tarafından gerçekleştiriliyor.

Otomobilin süspansiyonları da en ince ayrıntısına kadar ayarlanıyor. Bu sayede hızlı viraj almayı sağlayan üst düzey yol tutuşu ve son derece hassas direksiyon geometrisine dayalı mükemmel sürüş dinamiklerinin elde edilmesi amaçlanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu