Teknoloji

Patron Çıldırdı: Epic Games Yılbaşına Kadar Her Gün Oyun Dağıtacak

Verdiği fiyatsız oyunlar ve sağladığı indirim kuponlarıyla Türk oyuncusunun gönlünü adım adım fetheden Epic Games, bu kez da yeni bir bomba patlatmaya hazırlanıyor: Muteber bir kaynaktan yapılan sızıntıya nazaran Epic, yılbaşına kadar her gün bir oyunu fiyatsız verecek.

Epic Games daima fiyatsız oyun dağıtmasıyla gündeme geliyor.

Epic Games bugüne kadar pek çok oyunu milyonlarca oyuncuya fiyatsız bir biçimde dağıttı. O denli ki bu dağıtımları nizamlı olarak takip eden oyuncular hiç para harcamadan kendilerine hoş bir oyun kütüphanesi bile kurdu. GTA 5’den Civilization’a pek çok AAA oyunun yanı sıra onlarca bağımsız oyun da Epic Games tarafından oyunculara fiyatsız olarak verildi.

Ortaya atılan argümanın sahibi ise bilbill-kun isimli bir Dealabs kullanıcısı.

Ortaya çıkan bu sızıntının kaynağı bilbill-kun isimli bir Dealabs kullanıcısı. Olağanda bu cins haberlerde beşerler dikkatli bir formda yaklaşsa da bilbill-kun’un daha evvel pek çok başarılı sızıntı gerçekleştirmiş olması, bu defaki haberin de gerçek olma ihtimalini bir epey yükseltiyor. O denli ki bilbill-kun bundan evvel de PlayStation Plus ve Xbox Game Pass fiyatsız oyunlarını her ay yanlışsız bir biçimde ortaya çıkarıyordu.

Sızıntının kaynağı çok güçlü olsa da şimdi resmi kaynaklardan bir doğrulama gelmedi.

Sızıntıyı gerçekleştiren bilbill-kun 25 Aralık ve 10 Ocak tarihlerini gösterdi, Epic’in bu tarihlerde harekete geçeceğini söyledi. Bununla beraber Epic tarafından konuyla ilgili henüz bir doğrulama veya yalanlama gelmedi. Geçmiş hareketleri düşünülünce pek çok oyuncu Epic’in bu türlü bir şey yapmasını epeyce olağan buluyor ve sızıntılara kesin gözüyle bakıyor. Gerçekte neler olacağını ise önümüzdeki haftalarda göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
ümraniye evden eve nakliyat
Başa dön tuşu